Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung, Yakında Herkesin Konuşacağı Telefonu Galaxy A22’yi Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, Yakında Herkesin Konuşacağı Telefonu Galaxy A22'yi Duyurdu

Samsung, Yakında Herkesin Konuşacağı Telefonu Galaxy A22'yi Duyurdu

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Hindistan’da düzenlediği bir etkinlikte orta seviye telefonu Galaxy A22‘yi duyurdu. Uygun fiyatlı telefon arayışında olan tüketicilerin sıklıkla tercih ettiği Galaxy A21’in halefi olarak karşımıza çıkan telefon, sunduğu özellikler ve bu özelliklere paralel fiyatı ile yine çok satanlar arasına girmeyi başaracak gibi görünüyor.

Samsung Galaxy A22, 6,4 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlük sunan bir AMOLED ekranla geliyor. Bu ekranın 90 Hz tazeleme oranına sahip oluşu, Samsung’un FHD+ çözünürlükten vazgeçerek daha hızlı tazelemeyi tercih ettiğini ortaya koyuyor. Ekrana yerleştirilmiş olan çentikse kullanıcılara 13 MP çözünürlük sunan bir ön kameraya ev sahipliği yapıyor. Parmak izi okuyucu sensör ise tahmin edebileceğiniz gibi ekranda değil, yan panelde yer alıyor.

Karşınızda Samsung Galaxy A22

Samsung Galaxy A22

Samsung’un giriş seviye yeni telefonu, MediaTek Helio G80 işlemciden güç alıyor. Bu güç, 6 GB RAM ve 128 GB de depolama alanı ile destekleniyor. Android 11 tabanlı One UI arayüzü ile gelen telefonun 5.000 mAh kapasiteli bataryası ise 15 watt hızlı şarj desteğine sahip. Samsung’a göre yapılan optimizasyonlar, bu telefonun LTE açıkken 24 saate kadar kesintisiz internette dolaşıma imkan tanıyor.

Samsung Galaxy A22’nin arka kısmına geçtiğimizde, kare şeklide dizayn edilmiş dörtlü kamera kurulumunu görüyoruz. Bu kamera kurulumunda 48 MP ana kamera, 8 MP ultra geniş açılı kamera, 2 MP makro kamera ve 2 MP de derinlik odaklı kamera yer alıyor. Buraya kadar bahsettiğimiz tüm özellikler, Samsung Galaxy A22’nin hiç de fena olmadığını gözler önüne seriyor.

Samsung Galaxy A22

Samsung Galaxy A22 teknik özellikleri

Ekran: 6,4 inç büyüklüğünde HD+, 90 Hz tazeleme, AMOLED İşlemci: MediaTek Helio G80 RAM: 6 GB Depolama: 128 GB Ön Kamera: 13 MP Arka Kamera: 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP Batarya: 5.000 mAh, 15 watt hızlı şarj desteği Bağlantı: Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.0, GPS, USB Type-C, 3.5 mm kulaklık girişi

Hindistan pazarında satışa sunulan telefon, çok büyük bir ihtimalle Türkiye’ye de gelecek. Samsung, Galaxy A22’nin fiyatını ise 250 dolar olarak açıkladı.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.