Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung’un Şimdi de Tekirdağ’a Yatırımda Bulunacağı İddia Edildi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung'un Şimdi de Tekirdağ'a Yatırımda Bulunacağı İddia Edildi

Samsung'un Şimdi de Tekirdağ'a Yatırımda Bulunacağı İddia Edildi

Uluslararası teknoloji şirketlerinin Türkiye yatırımlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Son gelen bilgilere göre kısa süre önce Atmaca Elektronik ile yerli cep telefonu üretimine başlayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şimdi de Tekirdağ’da bulunan Kapaklı OSB’de yeni bir üretim tesisi inşa etmeye hazırlanıyor.

Dünya.com tarafından aktarılan bilgilere göre Samsung’un yeni yatırımı ile ilgili yer tahsis süreci tamamlandı. 10 bin metrekarelik bir arazi üzerine inşa edilecek yatırımın kamu-özel sektör iş birliğiyle yapılacağı, bina inşa sürecinin Rönesans Holding tarafından üstlenileceği ifade ediliyor.

samsung fabrika

Rönesans Holding yetkililerine dayandırılan bilgilere göre konuyla ilgili resmi açıklamalar önümüzdeki pazartesi günü Rönesans Holding tarafından gerçekleştirilecek. Şu an için konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmiş olmasa da söz konusu yatırımın akıllı telefon üretimine yönelik olacağına dair iddialar da bulunuyor.

Söz konusu üretim tesisiyle ilgili dedikoduların bölgede sıkça dile getirildiği, hatta bazı OSB’lerin yatırımın kendi bölgeleri içinde gerçekleştirilmesi için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Yine de resmi olarak açıklanmamış olsa da yatırım için son kararın Kapaklı OSB lehine verdiği ifade ediliyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.