Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Şarkıcı Emrah, Kendi Kripto Parasını Çıkarmaya Karar Verdi: Emrahcoin

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Şarkıcı Emrah, Kendi Kripto Parasını Çıkarmaya Karar Verdi: Emrahcoin

Şarkıcı Emrah, Kendi Kripto Parasını Çıkarmaya Karar Verdi: Emrahcoin

2021 yılı, kripto paralar açısından en ilginç yıllardan biri olmaya devam ediyor. Yıla bomba bir yükselişle giriş yapan ve değerlerini ikiye, üçe katlayan kripto para birimleri, çeşitli ülke hükümetlerinin ve yatırımcıların olumsuz haberleriyle deyim yerindeyse çakılmıştı. İşin ilginç yanı, kripto para birimleri düşmeye devam ederken dahi kripto para birimlerine olan ilgi artmaya devam ediyor.

Paylaşılan bilgilere göre kripto para borsalarına giriş yapmaya hazırlanan son isim, ünlü şarkıcı Emrah oldu. 2018 yılında konser teklifleri için organizatörlerden 30 Bitcoin talep eden ve hatırı sayılır miktarda kripto para yatırımı olduğu bilinen Emrah, tokenlerin popülerliğini artırmasıyla birlikte kendi ‘coinini’ piyasaya sürmeye karar verdi.

Emrah

Konuyla ilgili olarak yurt dışından yatırım uzmanları ile görüşen ve onların yönlendirmesiyle harekete geçen Emrah, şu sıralar tamamlanması gereken prosedürler üzerinde çalışıyor. Emrah’ın piyasaya süreceği coin için henüz bir isim belirlemediği, Emcoin ya da Emrahcoin isimleri arasında gidip geldiği ifade ediliyor.

Emrah’ın kripto para projesi hakkında detayların yakın zamanda belli olması bekleniyor. Bu arada Emrahcoin’in, madencilik yapılan gerçek bir kripto para birimi olmayacağı, belirli sayıda piyasaya sürülen bir ‘token‘ olacağı belirtiliyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.