Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

‘Şehrin Neşesi’ Geri Dönüyor: 47 Yıllık Efsane Karakter TipiTip İçin Yeni Reklam Yayınlandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

'Şehrin Neşesi' Geri Dönüyor: 47 Yıllık Efsane Karakter TipiTip İçin Yeni Reklam Yayınlandı

'Şehrin Neşesi' Geri Dönüyor: 47 Yıllık Efsane Karakter TipiTip İçin Yeni Reklam Yayınlandı

1974 yılında, Kent Gıda’nın “karikatürlü” bazuka sakız markası ve söz konusu sakız paketlerinin içinden çıkan uzun burunlu, büyük gözlüklü çizgi-kahramanı olarak karşımıza çıkan TipiTip, uzun yıllar sonra yeniden marketlerden yerini almaya hazırlanıyor.

Mondelēz International Türkiye, yayınladığı yeni animasyon reklam ile TipiTip’in yeniden markalaşarak geri döneceğini paylaşmış oldu. Reklam filmi, neşesini kaybetmiş bir şehre kahraman gibi giriş yapmaya çalışırken yine kendine has sakarlıklarıyla dikkat çeken ve şehre neşe kazandıran bir TipiTip gösteriyor.

tipitip

Hem esprileri hem de farklı durumlar için sunmuş olduğu kendine has çözümleri ile hatırladığımız TipiTip, koca burunlu ve gözlüklü orijinal görünümünü korusa da modern grafik teknolojileriyle yeniden modellenmiş durumda.

Karikatürist Bülent Arabacıoğlu tarafından yaratılan TipiTip, zamanında öylesine popüler bir karakterdi ki çizgi filmleri dahi yapılmıştı. Hatta söz konusu çizgi filmi Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Şener Şen seslendirmişti.

TipiTip’in geri dönüşünü açıklayan reklam filmi

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.