Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Somera, Türkiye’de Sosyal Medyanın En Popüler Kadın ve Erkek Oyuncularını Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Somera, Türkiye'de Sosyal Medyanın En Popüler Kadın ve Erkek Oyuncularını Açıkladı

Somera, Türkiye'de Sosyal Medyanın En Popüler Kadın ve Erkek Oyuncularını Açıkladı

Sosyal medya trendlerini takip ederek bunları verilere döken ve pek çok farklı başlık altında sürekli en güncel verileri sunan bir platform olan Somera, Türkiye’de sosyal medyada adından en çok bahsedilen oyuncuların listesini yayınladı. 

Özellikle popüler televizyon dizilerinde yer alan oyunculardan oluşan bu ve benzeri veriler bize aynı zamanda televizyon izleme oranlarının ne kadar yüksek olduğunu da gösteriyor. Öyle ki Twitter’da her gün mutlaka en azından bir TV dizisi, bir program ya da bu dizilerde yer alan karakterler TT olmayı başarıyor. Aynı şekilde bu durum TV’de gördüğümüz oyuncuların sosyal medyadaki etki alanlarını da doğrudan etkiliyor. Adından en çok söz edilen, en sevilen isimler haliyle daha fazla reklamda, dizide ya da filmde karşımıza çıkmaya başlıyor. 

Türkiye’nin sosyal medyada en popüler olan kadın ve erkek oyuncuları belli oldu:

Somera’nın yayınladığı iki listede, ülkemizde sosyal medyada isimlerinden bolca söz ettirmeyi başarmış beş kadın ve beş erkek oyuncu yer alıyor. Listenin oluşmasını sağlayan veriler, 15 Şubat – 15 Mart tarihlerini kapsıyor. Gelin dilerseniz listelerin ikisine de göz atalım;

Türkiye’nin en popüler kadın oyuncuları:

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.