Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Son 1 Haftada İnternetten En Çok Satılan Ürünler ve Ortalama Fiyatları Açıklandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Son 1 Haftada İnternetten En Çok Satılan Ürünler ve Ortalama Fiyatları Açıklandı

Son 1 Haftada İnternetten En Çok Satılan Ürünler ve Ortalama Fiyatları Açıklandı

Pandemi dönemi boyunca yaşanan internetten alışverişin yükselişi, her yıl düzenlenen kampanya dönemlerinde daha da perçinlendi. NeSatilir.com, Babalar Günü öncesindeki son hafta olan 13 – 20 Haziran tarihleri arasında en çok ürün satılan kategorileri ve ortalama fiyatlarını inceledi. 

Analiz sonuçlarına göre Trendyol, Hepsiburada ve n11‘in en çok satış yaptığı ürün kategorileri ortaya çıktı. Babalar Günü’nün etkisini net bir şekilde görebildiğimiz listede Trendyol, ipi göğüsledi.

Trendyol’da en çok satılan ürün kategorileri ve ortalama fiyatlar:

trendyol

250 TL fiyat ortalamasıyla parfüm, 98 TL fiyat ortalamasıyla şampuan, 110 TL fiyat ortalamasıyla nemlendirici krem, 104 TL fiyat ortalamasıyla vitaminler, 66 TL fiyat ortalamasıyla maskara, 225 TL fiyat ortalamasıyla Bluetooth kulaklık, 52 TL fiyat ortalamasıyla diş macunu, 73 TL fiyat ortalamasıyla maske, 79 TL fiyat ortalamasıyla medikal maske (üst kategori ile aynı), 247 TL fiyat ortalamasıyla kedi maması, 90 TL fiyat ortalamasıyla ıslak mendil ve havlu, 81 TL fiyat ortalamasıyla yüz temizleyicileri, 148 TL fiyat ortalamasıyla bebek bezi, 58 TL fiyat ortalamasıyla roll-on & stick, 51 TL fiyat ortalamasıyla kitap.

Hepsiburada’da en çok satılan ürün kategorileri ve ortalama fiyatlar:

hepsiburada

107 TL fiyat ortalamasıyla polo yaka üst giyim, 150 TL fiyat ortalamasıyla bebek bezi, 93 TL fiyat ortalamasıyla bisiklet yaka üst giyim, 96 TL fiyat ortalamasıyla sütyen, 80 TL fiyat ortalamasıyla t-shirt, 182 TL fiyat ortalamasıyla sneakers, 75 TL fiyat ortalamasıyla spor ayakkabı, 127 TL fiyat ortalamasıyla klasik ayakkabı, 92 TL fiyat ortalamasıyla v yaka üst giyim, 161 TL fiyat ortalamasıyla günlük ayakkabı, 296 TL fiyat ortalamasıyla günlük spor ayakkabı, 81 TL fiyat ortalamasıyla boxer, 132 TL fiyat ortalamasıyla bikini, 113 TL fiyat ortalamasıyla eşofman, 189 TL fiyat ortalamasıyla kot pantolon.

n11’de çok satılan ürün kategorileri ve ortalama fiyatlar:

n11

283 TL fiyat ortalamasıyla günlük spor ayakkabı, 36 TL fiyat ortalamasıyla  cep telefonu kılıfı, 225 TL fiyat ortalamasıyla kuru mama, 48 TL fiyat ortalamasıyla olarak elektronik hobi ürünleri, 53 TL fiyat ortalamasıyla sineklik, 43 TL fiyat ortalamasıyla akıllı saat aksesuarları, 86 TL fiyat ortalamasıyla  bisiklet aksesuarları, 134 TL fiyat ortalamasıyla  günlük ayakkabı, 55 TL fiyat ortalamasıyla şerit led, 220 TL fiyat ortalamasıyla motor yağı, 75 TL fiyat ortalamasıyla kablolar, 168 TL fiyat ortalamasıyla bebek bezi, 178 TL fiyat ortalamasıyla terlik ve sandalet, 64 TL fiyat ortalamasıyla telefon tutucu, 46 TL fiyat ortalamasıyla güneşlik.

Bu sonuçlar bize ne söylüyor?

Trendyol’un kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, Hepsiburada’nın giyim ürünlerinde, n11’in ise elektronik cihaz akseuarları, bisiklet ve otomobil ürünlerinde öne çıktığını söylemek mümkün. Elbette bu sınırlar keskim bir şekilde ayrılmıyor, ancak tüketicilerin belirli ürün kategorilerinde öncelikli olarak hangi siteyi seçtiklerini ya da sitelerin ağırlıklı olarak hangi kategorilerde kampanya ve tanıtım çalışmaları düzenlediklerini gösterlyor.

Örnek vermek gerekirse “influencer marketing” konusunda ciddi yatırımlar yapan Trendyol, doğal olarak kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde liste başında yer alıyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.