Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Sony, İki Yeni Aynasız Tam Kare Kamerası a7R III ve a7R IV’yi Sessiz Sedasız Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sony, İki Yeni Aynasız Tam Kare Kamerası a7R III ve a7R IV'yi Sessiz Sedasız Duyurdu

Sony, İki Yeni Aynasız Tam Kare Kamerası a7R III ve a7R IV'yi Sessiz Sedasız Duyurdu

Kamera endüstrisinin en önemli üreticilerinden biri olan Japon teknoloji Sony, a7R III ve a7R IV adlı kamera modellerinin küçük kozmetik güncellemeler alan ve birtakım donanım iyileştirmeleri ile gelen “geliştirilmiş” versiyonları diyebileceğimiz a7R IIIa ve a7R IVa aynasız kameralarını duyurdu. 

Yeni kameralar, önceki versiyona öylesine yakın özelliklere sahip ki Sony, cihazları yeni nesil olarak piyasaya sürmek yerine eski model isimlerine “a” takısı eklemek ile yetindi.

sony tam kare kamera

Yüksek çözünürlüklü tam kare kameralar olarak karşımıza çıkan a7R IIIa ve a7R IVa, referans aldıkları a7R III ve a7R IV’ün tüm yeteneklerini destekliyorlar. Sony tarafından paylaşılan bilgilere göre gerçekleştirilen iyileştirmeler arasında arka LCD çözünürlüğünün 1.440.000 noktadan 2.359.296 noktaya yükseltilmesi gibi dikkat çekici sıçralamalar da bulunuyor.

Yeni versiyonlar ile birlikte gelen değişiklikler arasında LCD monitörün altındaki Sony logosunun kaldırılması (Sol alttaki ekran görüntüsü a7R III, sağ alttaki ekran görüntüsü a7R IIIa) ve USB 3.2 bağlantı noktasının SuperSpeed ​​USB 5 Gbps’e yükseltilmesi de bulunuyor.

Sony a7Eııı

Sony, yeni kamera modellerini sessiz sedasız duyurdu zira şirketin resmi internet sitesindeki teknik özelliklere baktığımızda bir “pazarlama” materyali olarak gösterilebilecek kadar büyük bir değişiklik göze çarpmıyor. Şu an için yeni modellerin ne zaman satışa çıkacağı, satışa çıktıktan sonra eski modellerin raflardan inip inmeyeceği ya da fiyat farkının nasıl olacağı ile ilgili bir bilgi bulunmuyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.