Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Sony, Uncharted 4’ün PC Sürümünün Geleceğini Ağzından Kaçırdı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Sony, Uncharted 4'ün PC Sürümünün Geleceğini Ağzından Kaçırdı

Sony, Uncharted 4'ün PC Sürümünün Geleceğini Ağzından Kaçırdı

E3 2021 ve Summer Game Fest gibi etkinlikler yaklaştıkça, Sony’nin yeni yapacağı açıklamalar daha da heyecan verici olmaya başladı. 27 Mayıs itibarıyla State of Play etkinliği ile erken bir açılış yapacak Sony, Uncharted 4 oyununun PC platformlarına geleceğini ağzından kaçırmış olabilir.

Uncharted 4’ün haberi, Investor Relations adlı Sony’nin yatırımcılrıyla düzenlediği bir etkinlikte ortaya çıktı. Etkinlik için hazırlanan sunumda ortaya çıkan bu detayda, planlanan PC sürümlü oyunların altında Uncharted 4 yer alyordu. 

Uncharted 4, Summer Game Fest etkinilğinde duyurulabilir

sony

Haberin sızdırılığı belgede oyunun hangi tarihte PC platformuna geleceği ya da dönüşüm için ne zaman çalışmalara başladığı yazmıyor. Tek bilinen şey, Uncharted 4’ün PC platformları için yakın zamanda hazırlanacağı. İlk olarak Mayıs 2016’da PS4 için piyasaya sürülen Uncharted 4, PS5 sürümünün yayınlanmaması sebebiyle hayranlarından eleştiri almıştı ve daha sonra da tüm Uncharted oyunlarını birleşitrecek Uncharted Collection serisinin sadece PC için iddiları ortaya atılmıştı.

Henüz bu iddia bir kesinliğe kavuşmamışken şimdi de Summar Game Fest etkinliğinde Uncharted 4’ün PC sürümünün tanıtılması bekleniyor. Sony’den henüz resmi bir açıklama gelmedi ancak durum ne olursa olsun daha fazla oyuncu kitlesine ulaşmak isteyen Sony’nin bu haberine sevinen yüzlerce kişi olmuştur.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.