Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

TCL, Akıllı Gözlüğü NXTWEAR G’yi Tüm Özellikleriyle Birlikte Tanıttı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

TCL, Akıllı Gözlüğü NXTWEAR G'yi Tüm Özellikleriyle Birlikte Tanıttı

TCL, Akıllı Gözlüğü NXTWEAR G'yi Tüm Özellikleriyle Birlikte Tanıttı

Çinli teknoloji devi TCL, CES 2021 kapsamında gösterdiği “NXTWEAR G” isimli akıllı gözlüğünü Mobil Dünya Kongresi 2021 (MWC 2021) kapsamında tanıttı. Şirket tarafından yapılan açıklamalarda, geliştirilen akıllı gözlüğün teknik özelliklerine ilişkin önemli açıklamalarda bulunuldu.

TCL NXTWEAR G, Sony tarafından geliştirilmiş olan FHD çözünürlüklü lenslere sahip olarak karşımıza çıktı. 16:9 oranıyla tasarlanan akıllı gözlükler, 3D 4K görüntüler gösterebilecek şekilde dizayn edilmiş durumda. Tak çalıştır özelliğe sahip olan NXTWEAR G, şirkete göre kullanıcılara 140 inç büyüklüğünde ekrana bakıyormuş gibi bir deneyim yaşatıyor. Tüm bu özelliklerle yetinmeyen mühendisler, bu akıllı gözlüklere farklı burun yapılarına uyumlu burun destek kitleri de eklemişler.

Karşınızda TCL NXTWEAR G

TCL NXTGEAR G

TCL tarafından yapılan açıklamalara göre şirketin yeni akıllı gözlüğü, 100’den fazla cihazda tam uyumlu olarak kullanılabiliyor. Bu cihazlar arasında USB Type-C desteğine sahip dizüstü bilgisayarlar ile akıllı telefonlar ve tabletler yer alıyor. Bu arada, ürünün artırılmış ya da sanal gerçeklik desteğinin bulunmadığını, kullanıcıya yalnızca harici bir ekran deneyimi sunduğunu belirtelim.

TCL’nin yeni akıllı gözlüğü, 2021 yılı içerisinde piyasaya sürülecek. Ancak öncelikle Avustralya’daki tüketiciler, TCL NXTWEAR G ile tanışma imkanı yakalayacaklar. Şirket, yeni akıllı gözlüğünün ilerleyen dönemlerde çok daha fazla ülke pazarına ulaşacağını söylerken, tüketicilerin bu ürün için ne kadar ödeyeceklerine değinmedi.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.