Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Tek Sezona Çok Şeyler Sığdıran 7 Dizi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Tek Sezona Çok Şeyler Sığdıran 7 Dizi

Tek Oturuşta Bitireceğiniz Tek Sezona Çok Şeyler Sığdıran 7 Dizi

Koronavirüs pandemisi sürecinde film, dizi, oyun gibi eğlence içerikleri çok hızlı bir şekilde tüketilmeye başladı. Pek çok kişi, çok uzun zaman önce Netflix’te izlemek istedikleri tüm film ve dizileri bitirdi. Eğer sizin de elinizde izleyecek yeni dizi kalmadıysa bu listemiz hoşunuza gidebilir. 

Bugünkü listemizde, her biri büyük kitleler tarafından beğenilmiş 7 yeni TV dizisi sunacağız. Farklı türlerde olan bu TV dizileri arasından kendi zevkinize uyanlara bir şans verebilirsiniz. Hazırsanız listemize başlayalım

Kısa süreye çok şeyler sığdıran 7 TV dizisi

Dollface

Yapım Yılı: 2019 Tür: Komedi Kanal / Platform: Hulu Bölüm sayısı: 10

Evlenmeye hazırlandığı bir adamla sancılı bir şekilde ayrıldıktan sonra tekrar hayata dönmeye çalışan Jules isimli bir karakteri izliyoruz. Erkek arkadaşını memnun etmek için arkadaşlarını çok boşladığını fark eden Jules, değer verdiği kişileri tekrar geri kazanmak için çabalar. 

Dollface fragmanı

Hunters

Yapım Yılı: 2020 Tür: Suç, dedektif Kanal / Platform: Amazon Prime Bölüm sayısı: 10

Al Pacino, Logan Lerman, Josh Radnor gibi isimlerin yer aldığı dizi, 1970’li yılların ABD’sinde geçiyor. Üniversiteden mezun olup büyükannesi ile birlikte yaşamak için New York’a giden Jonah, bir gün eve geldiğinde büyükannesini ölü olarak bulur. Polislerin kanıt olmadığı için bir şey yapmaması üzerine olayları kendisi çözmeye karar verir.

Hunters fragmanı

Jett

Yapım Yılı: 2019 Tür: Aksiyon, suç, drama Kanal / Platform: Cinemax Bölüm sayısı: 9

Suç dünyasında akıllı, güzel ve saygınlığı olan bir hırsız olan Daisy, hapishaneye girene kadar pek çok insanı dolandırır. Sonrasında hayata karşı tutumunu değiştirmeye karar veren karakterimiz, suç dünyasıyla tüm bağlantısını kesip kendi kızını yetiştirmeye karar verir. Elbette suç patronları Daisy’i bırakmaya hazır değildir. 

Jett fragmanı

Dispatches from Elsewhere

Yapım Yılı: 2020 Tür: Antoloji Kanal / Platform: AMC Bölüm sayısı: 9

How i Met Your Mother’ın Marshall’ı Jason Segel tarafından oluşturulan bir antoloji dizisi olan Dispatches from Elsewhere, kısa süre önce yayınlanmış olmasına rağmen büyük beğeni topladı. Kendi kasabalarında ipuçları arayarak oyunu çözmeye çalışan karakterlerimiz, birisinin onları sürekli izlediğini fark eder. 

Dispatches from Elsewhere fragmanı

Stateless

Yapım Yılı: 2020 Tür: Dram Kanal / Platform: ABC Bölüm sayısı: 6

Birkaç yabancı kendilerini Avustralya çölünün ortasında bir göç kampında bulur. Bir Afgan mülteci, bir bürokrat, bir uçuş görevlisi ve genç bir babadan oluşan bu grubun her biri farklı nedenlerle buraya gelmiş olsalar da hepsinin tek bir amacı var. Bu yolculuk, hepsinin dünyaya bakış açısını değiştirecek.

Stateless fragmanı

Zoey’s Extraorfinary Playlist

Yapım Yılı: 2020 Tür: Müzikal, komedi Kanal / Platform: NBC Bölüm sayısı: 12

Hastaneye kontrole gittiği bir sırada insanların düşüncelerini duymaya başlayan Zoe isimli karakterin hikayesini izliyoruz. Zoe düşünceleri duymasına duyuyordur, ancak bunları müzik şeklinde hissediyordur. Bu yüzden Zoe’nin hayatı ve çevresindeki insanlarla ilişkisi giderek daha karmaşık bir hal alır. 

Zoey’s Extraorfinary Playlist fragmanı

Limetown

Yapım Yılı: 2019 Tür: Bilim kurgu, suç Kanal / Platform: Facebook Watch Bölüm sayısı: 10

Limetown’da son 15 yıl içinde 300 kişi, arkasında hiçbir iz bırakmadan kaybolur. Bunlar arasında başrolümüzün amcası da bulunur. Bu insanları önemseyen tek kişi olan ana karakterimiz, kendini gerilim dolu anların içerisinde bulacaktır. 

Limetown fragmanı

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.