Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Teknoloji Tutkunu Babalarımıza Alabileceğimiz Uygun Fiyatlı Hediye Önerileri

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Teknoloji Tutkunu Babalarımıza Alabileceğimiz Uygun Fiyatlı Hediye Önerileri

Kabul edelim, bizim kültürümüzde baba ve çocuk arasında hep bir mesafe vardır. Anne sevgi ve şefkatin timsaliyken, baba otorite ve disiplin sembolüdür. Ancak bu asla sevgisizlik anlamına gelmez. Babamıza olan sevgimizi rahatça gösterebileceğimiz, ona bizim için ne kadar değerli olduğunu anlatacağımız bir gün var; neredeyse tüm dünyada haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanan Babalar Günü.

Babalar Günü uyanın, ona kocaman sarılın ve onu düşündüğünüzü gösteren bir hediye verin. Yıllarca aldığımız kravat ve parfümler onlar için yeterli olsa da bu sene bir farklılık yapın ve bir teknoloji ürünü seçin. Listemizde her bütçeye uygun bir Babalar Günü hediyesi bulabilir ve o özel günde babanıza hediye ederek yüzünde gururlu ve mahcup bir gülümseye neden olabilirsiniz.

Babalar Günü’ne özel hediye önerileri:

Oppo Realme Band Akıllı Bileklik / 89 TL Philips Burun ve Kaş Düzeltici / 104 TL Philips Sonic Şarjlı Diş Fırçası / 135 TL Sinbo Elektrikli Izgara / 159 TL SPECTRA Animasyonlu LED Lambader / 169 TL Philips Tıraş Makinesi / 198 TL Corby Wifi Kameralı Smart Drone / 339 TL Philips Kahve Makinesi / 449 TL Grundig Inox Blender / 949 TL Xiaomi Mi Vacuum Cleaner / 379 TL

Babalar da temizlik yapar: Xiaomi Mi Vacuum Cleaner

Xiaomi Mi Vacuum Cleaner

Fiyat: 379 TL

En güzel temizliği annelerimiz yapar, ancak babalarımız da annelerimize her zaman yardım eder. Onları bu onurlu yolculukta mutlu edeceğiniz bir ürün var elimizde. Xiaomi‘nin kablosuz süpürgesiyle, en azından kendi masasını ve arabasını temizlemesini sağlayacak bu ürün, babanız için çok güzel bir hediye olabilir. Ürünün linkine buradan ulaşabilirsiniz.

Hızlı bir içecek hazırlamak isteyenlere: Grundig Inox Blender

Grundig Inox Blender

Fiyat: 949 TL

Bildiğimiz blenderlardan çok daha ufak ve kullanışlı olan Grundig Inox Blender, hızlı bir içecek hazırlamak isteyen babalara özel bir ürün. Grundig Inox Blender, 2 adet 700 ml ve bir adet 500 ml hazne ile birlikte geliyor. Bu hazneler özel kapakları sayesinde aynı zamanda şişe olarak da kullanılabiliyor. Yani buz kıracak kadar güçlü olan bu blenderda hazırladığınız içecek için başka bir bardak kirletmenize gerek kalmıyor. Üstelik bu şişeler damlatma yapmadığı için yanınızda da taşıyabilirsiniz. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

10 dakikada kahveniz hazır: Philips Kahve Makinesi

Philips Kahve Makinesi

Fiyat: 449 TL

Kahve içmeden uyanamayan babalarımız bir de evde çalışmaya başladılarsa bir Philips Kahve Makinesi şart oldu demektir. 1000 W güçle çalışan ürünün 1200 ml su haznesi bulunuyor ve yaklaşık 10 bardak kahve yapabiliyor. Yüksek enerji gücü sayesinde 10 dakikada kahveyi hazır eden ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan, diğer kahve makinesi önerilerimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

Babalar Günü için eğlenceli bir hediye: Corby Wifi Kameralı Smart Drone

Corby Wifi Kameralı Smart Drone

Fiyat: 339 TL

Biraz daha eğlenceli bir hediye arayanlar için Corby Wifi Kameralı Smart Drone ideal bir ürün. Tam bir fiyat – performans ürünü olan bu drone 14 dakika havada kalabiliyor ve dahili kamerası ile HD kalitede görüntüler kaydedebiliyor. Wi-Fi bağlantısı üzerinden tüm akıllı telefonlardan kontrol edebilir ve çekilen görüntüleri izleyebilirsiniz. Otomatik iniş – kalkış özelliği ve havada sabit kalabilmesi ile amatörler için bile kullanışlı bir drone. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Her erkeğin olmazsa olmazı: Philips Tıraş Makinesi

Philips Tıraş Makinesi

Fiyat: 198 TL

Artık devir değiştiğine göre babalara tıraş kolonyası yerine bir Philips Tıraş Makinesi alınabilir. Makine, hem ıslak hem kuru tıraş yapabiliyor. 3 boyutlu oynar başlıklı bıçakları ile yüzün her noktasına temas edebiliyor. Maksimum 6 saatte şarj olarak kablosuz şekilde kullanabildiğiniz ürünün Amazon sayfasına buradan, diğer tıraş makinesi önerilerimize ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Işığın gerçek gücü: SPECTRA Animasyonlu LED Lambader

Fiyat: 169 TL

Evin dekorasyonunu değiştirip masraf çıkarmak istemeyen babalara SPECTRA Animasyonlu LED Lambader ile bir sürpriz yapabilirsiniz. Lambaderin pek çok farklı renk seçeneği sunan 21 dinamik modu bulunuyor. 25 metre mesafeye kadar akıllı telefon ile kontrol edilebiliyor. 7 farklı parlaklık seviyesi sayesinde her ortama uygun bir parlak düzeyi ayarlayabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Mangal yapmak artık çok daha kolay: Sinbo Elektrikli Izgara

Sinbo Elektrikli Izgara

Fiyat: 159 TL

Dünyanın neresine giderseniz gidin, baba ve mangal kelimelerini bir arada göreceksiniz. Babalarınızı mangalın odun ve kömür zahmetinden kurtarmak için Sinbo Elektrikli Izgara ideal bir hediye olacaktır. 2000 W güçle çalışan ızgarayı çalıştırmak için yalnızca elektriğe bağlamanız yeterli. Özel kaplaması sayesinde yanma ve yapışma yapmayan ürünün tüm parçaları çıkarabildiği için temizlemesi de oldukça kolay. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Diş bakımı en önemlisi: Philips Sonic Şarjlı Diş Fırçası

Philips Sonic Şarjlı Diş Fırçası

Fiyat: 135 TL

Diş ve ağız sağlığı için olmazsa olmaz bakım diş fırçalamaktır. Diş fırçalamak ise gerçek bir sanattır çünkü pek çok insan dişlerini yeterince uzun ve düzgün bir şekilde fırçalayamıyor. Philips Sonic Şarjlı Diş Fırçası dişlerinizi tam da olması gereken uzunlukta ve olması gereken sertlikte fırçalamanız için size rehberlik ediyor. Özel uyarı sistemi sayesinde dişlerinize zarar vermenizi de önlüyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Çok daha detaylı tıraşlar için: Philips Burun ve Kaş Düzeltici

Philips Burun ve Kaş Düzeltici

Fiyat: 104 TL

Özellikle berberlerin kapalı olduğu dönemde tüm erkekler evde bir tıraş makinesi bulundurmanın ne kadar önemli olduğunu anlamıştır. Philips Burun ve Kaş Düzeltici ise bu önemi bir adım daha ileri taşıyor ve klasik tıraş makinelerinin almakta zorlandığı bölgeleri temizlemenize yardımcı oluyor. Ergonomik yapısı sayesinde bu ürünü herkes kolayca kullanabilir. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Bileğinizdeki teknoloji: Oppo Realme Band Akıllı Bileklik

Oppo Realme Band Akıllı Bileklik

Fiyat: 89 TL

Teknolojiyi sonuna kadar kullanmak herkesin hakkı. Babanıza bir Oppo Realme Band Akıllı Bileklik alarak kalp atışlarını takip edeceği, bildirimlerini göreceği, uyku düzenini takip edeceği bir cihazı bileğinde taşımasını sağlayabilirsiniz. Bileklik, farklı işletim sistemlerine sahip tüm akıllı telefonlarla senkronize olarak çalışabiliyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan, diğer akıllı bileklik önerilerimize ise buradan ulaşabilirsiniz. 

Babalar Günü’ne özel en baba hediye önerilerinden oluşan bir liste hazırladık ve ürünlerin öne çıkan özelliklerini anlattık. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde yer alan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir. Başta şehit babalarımız olmak üzere hayatımızın her döneminde bize güç veren tüm babaların Babalar Günü’nü kutlarız. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.