Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

The Mandalorian Spin-off’u The Book of Boba Fett’ten İlk İpuçları Geldi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

The Mandalorian Spin-off'u The Book of Boba Fett'ten İlk İpuçları Geldi

The Mandalorian Spin-off'u The Book of Boba Fett'ten İlk İpuçları Geldi

Disney+ tarafından durmadan genişletilen Star Wars evreni, her iki sezonuyla da büyük beğeni toplayan The Mandalorian’ın ardından duyurulan Rogue Squadron filmi ve Obi-Wan Kenobi dizisi ile sınırlarını genişleten evrenin en son sürprizi ise The Book of Boba Fett olmuştu.

The Mandalorian’ın ikinci sezonunun finalinde duyurulan bu yeni spin-off, serinin kilit karakterlerinden biri olan Boba Fett’in hikayesine odaklanacak. İmparatorluk ve Jabba the Hutt için çalışan bir kelle avcısı olan Boba Fett’i canlandıran Temuera Morrison, Aralık 2021’de izleyici ile buluşmaya hazırlanan seriden neler beklememiz gerektiğine dair bazı ufak ipuçları verdi.

Yalnızca The Mandalorian’ın devamı değil; yeni ve geniş bir hikaye olacak:

The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett ile ilgili bildiklerimiz aslında oldukça sınırlı. Serinin The Mandalorian’ın ikinci sezon finalinde duyurulması da büyük oranda The Mandalorian’daki hikayeyi devam ettirecek bir yapım olacağını düşünmemize sebep oldu. Ancak Morrison’dan gelen yeni ipuçları, serinin yalnızca bir devam serisi olmayacağına işaret ediyor. 

Morrison’ın açıklamalarına göre The Book of Boba Fett’te Boba Fett’in geçmişine doğru bir yolculuk yapacağız ve karakterin The Empire Strikes Back’den beri nerede olduğunu göreceğiz. Zamanda geriye giderek karakteri her yönüyle tanıyacağımız The Book of Boba Fett hakkında henüz Morrison’ın söylediklerinden daha fazlası ne yazık ki yok. Aralık ayında gelecek olan seriye dair detayların önümüzdeki süreçte karşımıza çıkması bekleniyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.