Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

THK’nın Orman Yangınları Boyunca Tartışılan Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı İstifa Etti

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

THK'nın Orman Yangınları Boyunca Tartışılan Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı İstifa Etti

THK'nın Orman Yangınları Boyunca Tartışılan Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı İstifa Etti

Türkiye, temmuz ayında oldukça zor bir süreçten geçti. Ülkemizin dört bir yanında başlayan orman yangınları, hepimizin yüreğinin yanmasına yol açtı. Yanan bölgelerde yaşayan halk ise gelmeyen yardımlar nedeniyle isyan etme noktasına geldi. Ayrıca, o dönemde en çok tartıştığımız kurumlardan bir tanesi de Türk Hava Kurumu‘ydu. Ormanlarımız cayır cayır yanarken THK’ya ait uçakların kullanılmaması, vatandaşların tepkisiyle karşılaştı.

THK, bir süredir kayyum heyetiyle yönetiliyordu. Kayyum heyetinin başında da Cenap Aşçı bulunuyordu. Aşçı, yangınların birbiri ardına patlak verdiği o günlerde yaptığı açıklamalarla da gündeme oturmuştu. Gerek yangınlar sırasında bir düğünde olduğunu söylemesi gerekse uçaklarla ilgili açıklamaları, Aşçı’nın eleştiri oklarının merkezine oturmasına yol açmıştı. Şimdiyse bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Cenap Aşçı’nın istifa ettiği duyuruldu

Cenap Aşçı

Sözcü’den Yusuf Demir’in haberine göre THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, bugün bir toplantı gerçekleştirdi. Bu toplantıdan sonra da odasını toplayan Aşçı, istifa dilekçesini imzalayarak kurumdan ayrıldı. Böylelikle Türk Hava Kurumu’nun en tartışmalı döneminde kurumun bir numarası olan isim, görev sürecini sonlandırmış oldu.

Sözcü’nün servis ettiği haber ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Türk Hava Kurumu’nun sosyal medya hesaplarına ve resmi internet sitesine baktığımızda, herhangi bir açıklama göremiyoruz. Benzer bir durum Cenap Aşçı’nın sosyal medya hesaplarında da mevcut. Ancak kısa bir süre içerisinde konuyla ilgili bir açıklamanın yapılması ve istifa olayının nihayete erdirilmesi bekleniyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.