Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Tıpkı Bundle Gibi Her Kategoriden Haberlere Ulaşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Tıpkı Bundle Gibi Her Kategoriden Haberlere Ulaşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

Tıpkı Bundle Gibi Her Kategoriden Haberlere Ulaşabileceğiniz Mobil Uygulamalar

İnternet ve sosyal medya sayesinde artık dünyanın öbür ucunda yaşanan gelişmeleri bile anlık olarak takip edebiliyoruz. Ancak bu durum yanında yoğun bir bilgi kirliliğini de beraberinde getiriyor. Yalnızca birkaç haber kaynağıyla yetinmek istemiyor ve seçtiğiniz kategorilerde haberleri görüntülemek istiyorsanız Bundle mobil uygulamasının bu konuda oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz.

Bundle, küresel anlamda oldukça başarılı bir iş çıkarıyor olsa da her kullanıcıyı memnun edemez. Bu nedenle sizin için Google Play ve App Store üzerinden iOS ve Android işletim sistemine sahip cihazlarınıza indirerek kullanabileceğiniz Bundle benzeri uygulamaları listeledik. Listedeki uygulamaların temel özelliği farklı kaynaklardaki haberleri tek bir platform üzerinden sunmak olsa da her birinin kendine has, öne çıkan özellikleri var.

Bundle benzeri mobil haber uygulamaları:

Google Haberler Nabız Turkcell Dergilik Flipboard Microsoft Haber Gather SQUID – Haberler & Dergile‪r‬ Köşe Yazarları ve Haberler

Google Haberler

google haberler

Geliştirici: Google LLC Puan: 4,3 Boyut: Cihaza göre değişir İndirme Sayısı: 1 Milyar +

Google mühendisleri tarafından geliştirilen Google Haberler mobil uygulaması üzerinden, yüzlerce farklı kaynaktan seçtiğiniz kategoriye ait olan haberleri görebilirsiniz. Uygulamayı dilediğiniz gibi özelleştirebilmenizin yanı sıra daha önce hiç bilmediğiniz kaynakları da keşfetmeniz mümkün. Google tarafından geliştirilmiş olmasına rağmen iOS işletim sistemine sahip cihazlarda da sorunsuzca çalışıyor.

Google HaberlerİNDİR Google HaberlerİNDİR

Nabız

nabız

Geliştirici: Nabd Ltd Puan: 4,5 Boyut: 15 MB İndirme Sayısı: 1 milyon +

Farklı kaynaklardan, farklı kategorilerde en geniş ağı sunma konusunda iddialı olan Nabız mobil uygulaması, 500’den fazla Türkçe kaynak üzerinden dilediğiniz kategorideki en güncel haberleri sunuyor. Kendi kişisel haber akışınızı oluşturarak ilginizi çekmeyen her konudan uzak kalmanızı sağlayan Nabız mobil uygulaması üzerinden takip ettiğiniz platformlarda paylaşılan videoları da izlemeniz mümkün.

NabızİNDİR NabızİNDİR

Turkcell Dergilik

turkcell dergilik

Geliştirici: Turktell Bilişim Servisleri A.Ş. Puan: 4,2 Boyut: 110 MB İndirme Sayısı: 10 Milyon +

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen Turkcell Dergilik mobil uygulaması, listedeki uygulamalardan biraz farklı. Çünkü Turkcell Dergilik üzerinden ücretli olarak matbu dergilerin ve uygulama için özel hazırlanmış dergilerin dijital versiyonlarını okuyabiliyorsunuz. Ancak herhangi bir ücret ödemeden de okuyabileceğiniz bazı dergiler, güncel makaleler ve uygulama bildirimlerini açarsanız güncel haberler var. 

Turkcell DergilikİNDİR Turkcell DergilikİNDİR

Flipboard

flipboard

Geliştirici: Flipboard Puan: 4,1 Boyut: Cihaza göre değişir İndirme Sayısı: 500 Milyon +

Flipboard mobil uygulaması üzerinden onlarca farklı kaynaktan dilediğiniz kategorideki haberlere ulaşmanın yanı sıra kendi derginizi de oluşturabilirsiniz. Beğendiğiniz haberleri, videoları ve diğer görselleri toplayarak kendi derginizi oluşturun ve daha sonra bu dergileri arkadaşlarınızla ya da farklı platformlarda paylaşın. Aynı zamanda uygulama üzerinden haberleri beğenmeniz, yorumlamanız ve paylaşmanız da mümkün.

FlipboardİNDİR FlipboardİNDİR

Microsoft Haber

microsoft haber

Geliştirici: Microsoft Corporation Puan: 4,4 Boyut: Cihaza göre değişir İndirme Sayısı: 5 Milyon +

Microsoft mühendisleri tarafından geliştirilen Microsoft Haber mobil uygulaması, listemizdeki en geniş ağa sahip uygulamalardan bir tanesi. Microsoft Haber üzerinden 20’den fazla ülkede yayın yapan 3 binden fazla platformun seçtiğiniz kategorilerdeki haberlerine ulaşabilirsiniz. Karanlık mod gibi özellikleri de olan uygulamanın en dikkat çeken noktası neredeyse günün her saati gönderdiği bildirimlerle kullanıcıyı gündemden anlık olarak haberdar etmesidir. Elbette, dilerseniz bu özelliği kapatabiliyor ya da sınırlandırabiliyorsunuz.

Microsoft HaberİNDİR Microsoft HaberİNDİR

Gather

Geliştirici: Gather Media Puan: 4,1 Boyut: 25 MB İndirme Sayısı: 100 Bin +

Gather mobil uygulaması üzerinden farklı kaynaklardan seçtiğiniz kategorilerdeki haberlere tek bir platformdan ulaşmanın yanı sıra dünyanın farklı noktalarında yayın yapan radyoları da dinleyebiliyorsunuz. Uygulamanın kaynak ülkeleri arasında Türkiye, ABD, Almanya, Fransa, Hindistan gibi ülkeler var. Gather mobil uygulaması üzerinden ulaştığınız haberleri beğenebilir, yorum yapabilir ve favorilerinize ekleyerek daha sonra okumak üzere saklayabilirsiniz.

GatherİNDİR GatherİNDİR 

SQUID – Haberler & Dergile‪r‬

Geliştirici: Squid App Puan: 4,0 Boyut: 11 MB İndirme Sayısı: 1 Milyon +

Widget desteği ile dikkat çeken SQUID – Haberler & Dergile‪r‬ mobil uygulaması üzerinden 40 farklı ülkede yayın yapan kaynaklardan 100 farklı kategorideki habere tek platformdan ulaşabilirsiniz. Tüm haberleri orijinal dili ile paylaşan uygulama üzerinden okuduğunuz haberleri farklı platformlarda paylaşabilir, kaynakları engelleyebilir ve en önemlisi okuduğunuz haberlerin altını çizmek gibi okumayı daha keyifli hale getiren özelliklerden yararlanabilirsiniz.

SQUID – Haberler & Dergile‪r‬İNDİR SQUID – Haberler & Dergile‪r‬İNDİR

Köşe Yazarları ve Haberler

Köşe Yazarları ve Haberler

Geliştirici: qoshe apps Puan: 4,6 Boyut: 31 MB İndirme Sayısı: 10 Bin +

Köşe Yazarları ve Haberler mobil uygulaması üzerinden de farklı kaynaklardan seçtiğiniz kategorilerdeki haberlere ulaşabilirsiniz ancak uygulamanın öne çıkan noktası, farklı platformlarda yayın yapan köşe yazarlarına tek bir platformdan ulaşabiliyor olmanızdır. Köşe Yazarları ve Haberler uygulaması üzerinden bin 500’den fazla gazetede yazı yazan 150 binden fazla yazara ulaşabilirsiniz. Google Translate desteğiyle yabancı yazarları da okuma imkanı sunan uygulama reklam da göstermiyor. 

Köşe Yazarları ve HaberlerİNDİR Köşe Yazarları ve HaberlerİNDİR

Bundle benzeri, farklı kaynaklardan seçtiğiniz kategorideki haberlere tek bir platform üzerinden ulaşmanızı sağlayan en iyi mobil uygulamaları listeledik ve her bir uygulamanın öne çıkan özelliklerini anlattık. Listede olan ya da olmayan bu tür bir mobil uygulama kullanıyorsanız deneyiminizi yorumlarda paylaşabilirsiniz. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.