Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision ile Yeniden Görüşmelere Başlandığını Açıkladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision ile Yeniden Görüşmelere Başlandığını Açıkladı

2013 yılından bu yana ‘keşke yeniden katılsak’ yorumlarıyla sürekli gündeme gelen Eurovision şarkı yarışmasına yönelik, yarışmanın ülkemizdeki takipçilerini sevindirecek bir haber geldi. TRT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İbrahim Eren, Eurovision ile ilgili gelişmeleri Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu’na aktardı.

Eren, yaptığı açıklamada TRT’nin ”puanlama sistemi değişmeden katılmayacağız” kararında halen ısrarcı olduğunu ifade etti ve ”Yönetim kurulumuz da hâlâ aynı kararda devam ediyor, ama bu arada Eurovision’la da görüşüyoruz” şeklinde konuştu.

‘Bu sene yarışma çok başarılıydı’:

Sertab Erener Eurovision

Eren, bu sene gerçekleşen Eurovision yarışmasını çok başarılı bulduğunu belirttiği açıklamasında ”Eurovision’un başına Kuzey Avrupa’dan çok iyi biri geldi. Bence bu sene çok başarılıydı. Uzun zaman sonra güzel bir yarışma yaptılar. Yeni gelenle bizim arkadaşlar görüşmeye başladı. Ne olur bilemem‘ diyerek Eurovision ile yeniden iletişim kurulmaya başlandığını ifade etti. Eren’in açıklamalarına göre henüz Eurovision’a katılım noktasında kesin bir haber yok ancak görüşmelerin başlamış olması anlaşmaya varılması durumunda yeniden Eurovision heyecanı yaşayabileceğimiz anlamına geliyor.

Ülkemiz Eurovision’a ilk olarak 1975 yılında katılmıştı ve o tarihten son katıldığımız sene olan 2012’ye kadar toplamda 34 kez yarışmada yer aldı. 2012 yılında Can Bonomo’nun Love Me Back şarkısı ile katıldığımız yarışmadan yedinci olarak ayrılışımızın ardından, puanlama sistemiyle ilgili haksızlıklar sebebiyle yarışmadan çekilmiştik. Ülkemizin Eurovision tarihindeki ilk ve tek birinciliği ise Sertab Erener’in Everyway That I Can’ şarkısı ile 2003 yılında gelmişti.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.