Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Türk Yapımı Korku Oyunu A Way To Be Dead, Steam’de Erken Erişime Açılıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Türk Yapımı Korku Oyunu A Way To Be Dead, Steam'de Erken Erişime Açılıyor

Türk Yapımı Korku Oyunu A Way To Be Dead, Steam'de Erken Erişime Açılıyor

İstanbul merkezli video oyun şirketi Crania Games, yeni korku oyunu “A Way To Be Dead” için geri sayıma başladı. Yeni oyununu Steam’e ekleyen geliştiriciler, çok oyunculu oyunu yarın itibarıyla (23 Temmuz) erken erişime açacaklarını duyurdular. Korkuyu iliklerinizde hissettirecek oyun, pek çok oyunsever için etkileyici bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Peki yarın itibarıyla erken erişime açılacak A Way To Be Dead, oyunculara neler vadediyor?

Crania Games’in yeni oyunu, akıl sağlığını kaybetmiş olan bir doktorun hikayesine odaklanıyor. Bu doktor, zombilerin insanlara saldırdığı bir hastanede gözünü açacaktır ve bu kaos ortamında hayatta kalmaya çalışacaktır. Eğer, Crania Games’in ilk oyunu olan Roots of Insanity’yi oynadıysanız, yeni oyuna çok daha hızlı bir şekilde adapte olacaksınız. Zira A Way To Be Dead ile Roots of Insanity, aynı evrende geçiyor.

“Korkuyu iliklerinizde hissedeceksiniz”

A Way To Be Dead

A Way To Be Dead, konusundan gelen doğal bir sonuç olarak, kanın gövdeyi götürdüğü bir yapım olarak karşımıza çıktı. Gerilimin oldukça yüksek olduğu oyun, tanıtım videosu ile oynanış videosunda da neler sunacağını gözler önüne seriyor. Ancak bu görüntüler, 18+’in dibini yaşattığı için paylaşmayı doğru bulmadık. Peki, Türk geliştiricilerin yeni oyununu oynayabilmek için nasıl bir bilgisayara sahip olmanız gerekiyor?

A Way To Be Dead sistem gereksinimleri

Minimum sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i3-5020U 1.80 GHz, AMD Opteron 3260 HE 2.7 GHz Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 760 Depolama: 5000 MB kullanılabilir alan

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 10 İşlemci: Intel Core i5-3570K 3.40GHz, AMD Opteron 6238 2.60 GHz Ekran Kartı: Nvidia Geforce GTX 960, AMD Radeon R9 380 Depolama: 5000 MB kullanılabilir alan

Steam’de erken erişime açılmak için saatleri sayan A Way To Be Dead’in fiyatı şimdilik bilinmiyor. Ancak şirket, ilk oyunu Roots of Insanity’yi satın alan oyuncuların A Way To Be Dead’e daha uygun bir fiyat karşılığında sahip olacağını söyledi. Merak edenler için, Roots of Insanity’nin fiyatının 9,99 TL olduğunu belirtelim.

Eğer siz de A Way To Be Dead’in Steam‘deki sayfasına ulaşmak isterseniz burada, Roots of Insanity‘nin Steam’deki sayfasına ulaşmak isterseniz de burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.