Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Twitter’da Dün Geceden Beri Devam Eden Sorunlar Yine Twitter’da Gündem Oldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Twitter'da Dün Geceden Beri Devam Eden Sorunlar Yine Twitter'da Gündem Oldu

Twitter'da Dün Geceden Beri Devam Eden Sorunlar Yine Twitter'da Gündem Oldu

Sosyal medya devi Twitter, dün gece bir sorunla karşılaştı. Gece Türkiye saati ile 03.00 sularında yaşanan sorun nedeniyle birçok kullanıcı, paylaşılan Tweet’leri göremedi. Tweet’lerin yüklenmesinden kaynaklanan bu sorun dünya genelinde birçok kullanıcıyı etkiledi. Sorun hakkında Twitter’dan da bir açıklama geldi.

Twitter, aynı saatlerde sorunun ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra resmi destek hesabından bir paylaşım yaptı. Yapılan o paylaşımda “Tweet’ler bazılarınız için yüklenmiyor olabilir. Sorunu çözmek çalışıyoruz.” ifadelerine yer verildi. Twitter tarafından sorunun tamamen çözüldüğüne dair bir açıklama henüz gelmedi. Twitter’ın çöktüğü saatlerdeyse yine Twitter’da “#twitterçöktü” etiketi gündem oldu. Bizler de bu gündem altında yapılan bazı eğlenceli paylaşımları sizler için derledik.

Twitter’ın çöküşü için Twitter’da yapılan paylaşımlar:

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

twitter

Sorun hâlâ devam ediyor:

Twitter’da ilk olarak saatler önce bildirilen sorunlar şu anda da bazı kullanıcılarda kendisini göstermeye devam ediyor. Hem Twitter’da hem de başka platformlarda yapılan paylaşımlara göre kimi kullanıcılar Tweet’leri görüntüleyemiyor veya Tweet paylaşamıyor, kimi kullanıcılarsa hesaplarına dahi giriş yapamıyor. Sorun hakkında bir gelişme yaşandığında sizleri bilgilendireceğiz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.