Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Uber, Aşı Kampanyasını Genişletti: Hastanelere Gidiş ve Dönüşlerde Yolculuk Ücreti Alınmayacak

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uber, Aşı Kampanyasını Genişletti: Hastanelere Gidiş ve Dönüşlerde Yolculuk Ücreti Alınmayacak

Uber, Aşı Kampanyasını Genişletti: Hastanelere Gidiş ve Dönüşlerde Yolculuk Ücreti Alınmayacak

Geçtiğimiz ay sizlerle Uber’in İstanbul ve Ankara’yı kapsayan aşı kampanyasını paylaşmıştık. Bu kampanya ile aşı olmak için aşı merkezlerine giden kişilere, 2 yolcuya kadar olması şartıyla 40 TL değerinde indirim sunuluyordu.

Şimdiyse Uber, bu kampanyayı daha da geliştirmiş durumda. Şirket, İstanbul ve Ankara’da bulunan ve koronavirüs aşısı yapan özel hastanelere ve devlet hastanelerine aşı olmak için giden yolculara gidiş ve dönüşü ücretsiz kılıyor.

İstanbul ve Ankara’da Covid-19 aşısı yapan tüm özel hastaneler ve devlet hastaneleri için geçerli

Uber

Uber’in önceki kampanyasını aktardığımız yazımızda İstanbul ve Ankara’daki bireylerin bu kampanya kapsamında gidebilecekleri yerleri sizinle paylaşmıştık. Şimdiki kampanyadan da kendiniz veya bir yakınınız için faydalanabiliyorsunuz. Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, konuyla ilgili olarak şu açıklamaları paylaştı:

“Aşılar salgını yenmek için en büyük umudumuz. Yeni yaş gruplarının aşıya açılması ve SGK’ye kayıtlı tüm çalışanların aşılanmaya başlanması ile Türkiye’de aşılama süreci büyük bir hız kazanmış oldu. Biz de İstanbul’da ve Ankara’da aşı randevusu veren bütün hastaneleri aşı kampanyamıza dahil ettik. Uber olarak bu aşılama sürecine ve kullanıcılarımızın aşıya ulaşımına bir katkımız olacağı için çok mutluyuz.”

Uber’in geliştirdiği kampanyası için kullanılan kod, önceki kampanyada bulunan kodla aynı. Yani UBERAŞI kodunu kullanarak aşı olmaya ücretsiz gidebilir ve yine herhangi bir ücret ödemeden geri dönebilirsiniz. Bu konuyla ilgili yorumlarınızı veya aşı olduysanız yaşadığınız deneyimi yorum kısmında, diğer okuyucularımızı bilgilendirmek adına paylaşabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.