Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ubisoft, Henüz 1 Yıllık Olan Mobil Oyunu Tom Clancy’s Elite Squad’ın Fişini Çekiyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ubisoft, Henüz 1 Yıllık Olan Mobil Oyunu Tom Clancy's Elite Squad'ın Fişini Çekiyor

Ubisoft, Henüz 1 Yıllık Olan Mobil Oyunu Tom Clancy's Elite Squad'ın Fişini Çekiyor

Mobil oyun dünyasının büyümesiyle bu pastadan kendine düşeni almak isteyen Ubisoft, geçtiğimiz yıl “Tom Clancy’s Elite Squad” isimli bir mobil oyunu piyasaya sürmüştü. Konsol ve PC’lerde çok ses getiren Tom Clancy’s serisinin bir parçası olarak karşımıza çıkan oyun, oyunculara pek de fena sayılmayacak bir deneyim sunuyordu. Ancak Ubisoft, oyunla ilgili yaptığı bir açıklamayla Tom Clancy’s Elite Squad’ın yolun sonuna geldiğini açıkladı.

Ubisoft bugün, Tom Clancy’s Elite Squad için yeni bir içerik güncellemesi yayınladı. Bu içerik güncellemesiyle birlikte oyunun resmi internet sitesinden bir açıklama yapan şirket, bu içerik güncellemesinin son olduğunu açıkladı. Oyunun bir daha güncellenmeyeceğini söyleyen Ubisoft yetkilileri, Tom Clancy’s Elite Squad sunucularının da 4 Ekim 2021‘de kalıcı olarak kapatılacağını duyurdu. Bu tarih, oyunun ikinci yılını göremeyeceği anlamına geliyor.

Ubisoft, Tom Clancy’s Elite Squad’ın yeteri ilgiyi görmediğini düşünüyor

Tom Clancy's Elite Squad

Ubisoft’un geçtiğimiz yıl iOS ve Android ekosistemi için kullanıma sunduğu Tom Clancy’s Elite Squad, aslında klasik bir RPG oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Oyundaki amaç, karakteri geliştirerek ve iş birlikleri yaparak rakipleri katletmekti. Ancak Google Play Store ve App Store’da yer alan yorumlara baktığımızda, oyunun bir noktadan sonra ücretsiz olarak oynanamadığı için oyuncuları sıklığı yönünde yorumlar görüyoruz. Ayrıca, benzer oyunların zaten piyasada çok sayıda olması ve çok daha iyi deneyimler sunması, oyuncuları Tom Clancy’s Elite Squad’dan uzaklaştırdı. Ubisoft, bunun doğal bir sonucu olarak oyunun fişini çekmeye karar vermiş gibi görünüyor.

Ubisoft, Tom Clancy’s Elite Squad’ın fişini çekmeye karar vermiş olsa da oyun hala Google Play Store ve App Store’da yer alıyor. Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, bir süre daha da uygulama mağazalarında yer alacak gibi görünüyor. Ancak her ne olursa olsun 4 Ekim 2021, bu oyun için sonun başlangıcı olacak…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.