Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ubisoft, Tom Clancy’s Evrenini Bir Araya Getiren Tamamen Ücretsiz FPS Oyununu Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ubisoft, Tom Clancy’s Evrenini Bir Araya Getiren Tamamen Ücretsiz FPS Oyununu Duyurdu

Ubisoft, Tom Clancy’s Evrenini Bir Araya Getiren Tamamen Ücretsiz FPS Oyununu Duyurdu

Geçtiğimiz haftalarda Ubisoft hakkında ortaya atılan bir iddia, tüm oyun dünyasında yeni beklentilere yol açmıştı. Bu oyunun Tom Clancy’s serisinden The Division, Ghost Recon ve Splinter Cell oyunlarını bir araya getireceği ve FPS türü olacağı söyleniyordu. Hatta oyunda The Echelon, The Wolves, The Cleaners ve The Outcasts olmak üzere dört farklı sınıfın yer alacağı da paylaşılmıştı.

Bugünse Ubisoft, sürpriz bir şekilde yeni oyununu tanıttı. Rainbow Six: Extraction’u 2022’ye erteleyen dev yapımcı, paylaştığı 3 dakikalık videoyla birlikte hem oyun içi oynanışa, hem de oyunun detaylarına değindi. Gelin, Ubisoft’un Tom Clancy’s XDefiant oyunun tüm detaylarına bakalım:

6’ya 6, rekabetçi ortamda maçlar:

Oyunda her iki takımda da 6’şar oyuncu yer alacak. Oyunda yer alacak her oyun modu henüz açıklanmamış olsa da Ubisoft, en azından Yok Etme ve Koruma modlarının oyunda yer alacağını açıkladı. Oyun, yüksek tempoda savaşla aksiyonu bol olacağa benziyor. Oyunda taktik elbette olacak, ancak Tom Clancy’s serisinin genelini düşündüğümüzde bu taktiksellik daha az seviyede olacak ve oyun daha çok ‘vur geç’ tarzı, hızlı davranmanız gereken bir savaş alanı olacak.

İddialar doğruymuş: Dört farklı sınıf var:

tom clancys xdefiant

Daha önce ortaya atılan iddiayı doğrular nitelikte oyun, Echelon (Tom Clancy’s Splinter Cell), Wolves (Tom Clancy’s Ghost Recon), Cleaners ve Outcasts (son ikili Tom Clancy’s The Division’dan) sınıflarına sahip olacak. Fakat yapılan açıklamaya göre bu sınıfların sayısı ilerleyen zamanlarda farklı oyunların evrenlerindeki karakterlerle genişletilecek.

Oyun, tamamen ücretsiz:

Tom Clancy’s XDefiant’ın en büyük özelliği, tamamen ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak olması. Xbox One, PlayStation 4, Xbox Series X/S, PlayStation 5, PC ve bulut sistemler için yayınlanacak oyun, 5 Ağustos’ta ABD ve Kanada’daki oyuncular tarafından test edilecek ve erken erişime açılacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.