Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ünlü Analistin Umut Dolu ‘Bitcoin’ Yorumu: 2022’ye Kadar 250 Bin Dolar Olacak

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ünlü Analistin Umut Dolu 'Bitcoin' Yorumu: 2022'ye Kadar 250 Bin Dolar Olacak

Ünlü Analistin Umut Dolu 'Bitcoin' Yorumu: 2022'ye Kadar 250 Bin Dolar Olacak

Dünyanın en popüler Bitcoin analistlerinden bir tanesi olan Tim Draper, Bitcoin ile ilgili dudak uçuklatan bir tahminde bulundu. Bitcoin’in, fazla değil 2022 yılına kadar 250 bin dolardan işlem görmeye başlayacağını ifade eden analistin, yaptığı açıklamalarda “Ya olacağız, ya öleceğiz” kafasına girmiş olması dikkatlerden kaçmadı. Draper ayrıca, Bitcoin’in neden 250 bin dolara ulaşacağını da açıkladı.

2018 yılında da benzer bir tahminde bulunduğunu ancak o zamanlardaki tahmininin tutmadığını hatırlatan Tim Draper, yine de Bitcoin’in 250 bin dolara doğru emin adımlarla ilerlediğinden söz etti. “Ya tamamen haklı ya da tamamen haksız olacağım ama Bitcoin, 250 bin dolara doğru gidiyor” ifadelerini kullanan analist, son dönemlerde zorlanan yatırımcıya umut aşılamış oldu.

Peki Bitcoin, nasıl 250 bin dolara ulaşacak?

Bitcoin

Tim Draper’a göre Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşmasını sağlayacak olan şey, kullanım alanlarında yaşanan genişlemeler olacak. Sözlerine “Göreceksiniz” diyerek başlayan analist, dünya genelindeki her perakendecinin Bitcoin kabul etmeye başlayacağını belirtti. İşte bu durum, Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşmasını sağlayacakmış.

Coinmarketcap’e baktığımızda, Bitcoin’in 250 bin dolara ulaşabilmesi için hala uzun bir süreç gerektiğini görüyoruz. Zira Bitcoin, şu sıralar 39 bin dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bu da Draper’ın tahmininin gerçek olması için neredeyse 6,5 kat değerlenmesi gerekiyor. Şayet böyle bir şey önümüzdeki aylarda gerçek olursa, altcoinlerin Bitcoin karşısında pul olduğunu da görebiliriz. Bakalım zaman, kripto para yatırımcısını nereye savuracak.

Bu içerik yatırım tavsiyesi değildir.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.