Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ünlü Analistten iPhone 13 Pro Hakkında Yeni Bilgiler: Kamerası Otomatik Odaklama Özellikli Olacak

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ünlü Analistten iPhone 13 Pro Hakkında Yeni Bilgiler: Kamerası Otomatik Odaklama Özellikli Olacak

Ünlü Analistten iPhone 13 Pro Hakkında Yeni Bilgiler: Kamerası Otomatik Odaklama Özellikli Olacak

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, deneyimli Apple analisti Ming-Chi Kuo‘nun bazı açıklamalarından bahsetmiştik. Bu açıklamalara göre Apple, 2022 yılında 6,7 inç ekranlı ve uygun fiyatlı “iPhone 14 Max”i tanıtacaktı. Kuo bugün, yeni bir açıklama daha yaptı. Bu kez 2021 model iPhone’lara atıfta bulunan analist, iPhone 13 ailesinin bazı kamera özelliklerini açıklamış durumda.

Ming-Chi Kuo’nun yaptığı açıklamalara göre iPhone 13 ailesi, ultra geniş açılı kamera konusunda önemli bir yenilikle gelecek. Bu yenilik, otomatik odaklama özelliği olarak karşımıza çıkacak. Böylelikle Apple, bugüne kadar kullanmış olduğu sabit odaklı lenslerden vazgeçerek, Android ekosistemindeki rakiplerinin yolundan gitmiş olacak. Zira bugün piyasaya sürülen üst düzey Android telefonların çoğu, otomatik odaklama özelliğine sahip kameralar kullanıyor.

iPhone 13 ailesinin kameraları da büyüyecek

iPhone 13

Apple analisti, daha önce yaptığı bazı açıklamalarda Apple’ın lens boyutlarını artırmayı planladığını söylemişti. Son açıklamasında da bu düşüncenin arkasında duran Kuo, lenslerin büyüyeceğini ve bu sayede de görüntü kalitesinin artacağını belirtiyor. Bu arada, Kuo’ya göre otomatik odaklama özelliğine sahip olacak ultra geniş açılı kameranın yalnızca iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max‘te olacağı ifade ediliyor. 

Daha önce ortaya çıkan bilgiler, iPhone 13 ailesi ile iPhone 12 ailesinin büyük oranda aynı tasarıma sahip olacağını ve ortak özelliklerle donatılacağını gözler önüne seriyor. Ancak iPhone 13 ailesinde büyüyecek bataryalar, yaklaşmakta olan telefonların biraz daha kalınlaşmasına yol açacakmış. Apple, yeni amiral gemisi telefonlarını büyük ihtimalle eylül ayında duyuracak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.