Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ünlü Fizikçiden Bilim İnsanlarına UFO Uyarısı: Dünya Dışı Oldukları Konusunda Açık Fikirli Olmalıyız

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ünlü Fizikçiden Bilim İnsanlarına UFO Uyarısı: Dünya Dışı Oldukları Konusunda Açık Fikirli Olmalıyız

Ünlü Fizikçiden Bilim İnsanlarına UFO Uyarısı: Dünya Dışı Oldukları Konusunda Açık Fikirli Olmalıyız

Uzay araştırmaları ve uzaylılar, bilim kurgu filmlerinden aşina olmamız sebebiyle, bazen de önümüze düşen bir haberdeki UFO görseli iddiasından dolayı bir cisim yaklaştığı heyecanıyla biz insanlar için bir efsane ve gizem olarak önemli yer tutuyor. NASA’nın hemen hemen her yıl paylaştığı UFO görselleri ise beklentileri artırıyor.

Dünyada son yıllarda art arda yaşanan felaketler sebebiyle “geriye uzaylı istilası kaldı” derken, bazı bilim adamları tarafından yapılan açıklamalar bu ihtimalin olabileceğini düşündürüyor. ABD’li ünlü fizikçi Profesör Dr. Michio Kaku, UFO’ların gizlenen bir ileri teknoloji olması dışında, gerçekten dünya dışı varlıklara ait olabileceği konusunda açık fikirli olmak gerektiğini söyledi.

“Başka gezegenden olmaları mümkün”

Michio Kaku Tweet

Teorik fizik alanında ‘Henry Semat Profesörü’ ünvanına sahip olan ABD’li ünlü teorik fizikçi ve futurist Profesör Dr. Michio Kaku, kendisine UFO’lar hakkında gelen soruların bilimsel ve meşru sorular olduğunu söyledi.

UFO’ların dünya dışı olma ihtimalinin yanı sıra, bu araçların aslında insan yapısı olduğu ve gizlenen teknolojiler arasında yer aldığı da düşünülüyor. Bir röportajda bu düşünceler hakkında görüşünü ifade eden Kaku; ucuz ve basit açıklamaların UFO hakkındaki gözlemleri açıklayamayacağını, bu araçların ya bilim adamlarının dahi kafasını karıştırabilecek düzeyde bir teknolojide insan yapısı olduğunu ya da gerçekten gelişmiş bir dünya dışı uygarlığın kanıtı olduğu ifadelerine yer verdi.

“Uzaylılar ile bu yüzyıl içinde karşılaşacağız”

UFO

Profesör Dr. Michio Kaku, geçen senelerde kendisine gelen bir soruya, “Bu yüzyılda, telsizlerimize gelen sinyalleri dinleyerek yabancı bir uygarlıkla temas kuracağımıza inanıyorum.” yanıtını vermişti. Ayrıca, Kaku’nun “İnsanlığın Geleceği” isimli kitabında uzaylıların görünüşüne ilişkin “Uzaylılar aynı insanlarda olduğu gibi etrafını görebilmeli ve avlanmak ve nesneleri tutmak için parmaklara sahip olmalı.” iddiaları yer alıyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.