Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Ünlü YouTuber Alex Dragomir Hayatını Kaybetti [Son Mesajı Herkesin Yüreğine Dokundu]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ünlü YouTuber Alex Dragomir Hayatını Kaybetti [Son Mesajı Herkesin Yüreğine Dokundu]

Ünlü YouTuber Alex Dragomir Hayatını Kaybetti [Son Mesajı Herkesin Yüreğine Dokundu]

Ürettiği içeriklerle milyonlarca takipçiye ulaşmayı başaran 17 yaşındaki ünlü YouTuber Alex Dragomir hayatını kaybetti. Ölüm haberi kız kardeşi tarafından verilen YouTuber, geçirdiği 7 saatlik bir ameliyata dayanamayarak hayata veda etti. YouTuber’ın Twitter’da yaptığı son paylaşım, ölüm haberinin duyurulmasından sonra viral hale geldi.

Yaşamını İngiltere’de sürdüren genç YouTuber, sıkı bir Manchester United taraftarıydı. Ölüm haberini duyan yıldız futbolcu Marcus Rashford, konuyla ilgili yaptığı bir paylaşımda Dragomir için “Adamım” ibaresini kullandı. Peki henüz 17 yaşında olan bu genç YouTuber, hayatını neden kaybetti?

Uzun zamandır kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu

Alex Dragomir

Alex Dragomir, bir süredir kalp yetmezliği ile mücadele ediyordu. Zaten YouTube’daki paylaşımlarında da genel olarak bu süreci anlatan genç YouTuber, insanların yüreklerine dokunmayı başarmıştı. Konuyla ilgili çektiği son videoda ise kalbinin çok zayıf olduğundan bahseden Dragomir, buna yapılacak bir şey kalmadığını ancak kalp nakli gerektiğini söylemişti. 

Geçtiğimiz günlerde durumu biraz daha kötüleşen YouTuber’ın bir kez daha ameliyat edilmesi gerekti. Bunun zorlu olacağı hem doktorlar hem de genç YouTuber tarafından biliniyordu. Hatta ameliyata girmeden önce bir paylaşım yapan Alex Dragomir, hayati bir ameliyata gireceğini, bu ameliyat sırasında her şeyin yolunda gitmemesi durumunda yolculuğunun sona ereceğini söylemişti. Yanında olan herkese teşekkür eden YouTuber’ın veda mektubu niteliğindeki paylaşımı, ölüm haberinin duyulmasıyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.