Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Uyuşturucu Bağımlılığından Kurtulup Üniversite Mezunu Olan Kadının Viral Olan ‘Öncesi ve Sonrası’ Fotoğrafı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uyuşturucu Bağımlılığından Kurtulup Üniversite Mezunu Olan Kadının Viral Olan 'Öncesi ve Sonrası' Fotoğrafı

Uyuşturucu Bağımlılığından Kurtulup Üniversite Mezunu Olan Kadının Viral Olan 'Öncesi ve Sonrası' Fotoğrafı

Zaman zaman internete düşen bazı görüntülerde, zorlu süreçlerden geçen insanların nasıl değiştiği gösteriliyor. Örneğin güzel bir kadının azılı bir suçluya dönüştükten sonraki halini ya da yakışıklı bir adamın alkol nedeniyle ne hale geldiğini, farklı platformlarda görmek mümkün. Şimdi bu tür paylaşımlara bir yenisi daha eklendi. Yaşamını ABD’de sürdürmekte olan Virginia Burton isimli bir kadın, pek çok kişiye ışık olacak gibi görünüyor.

Virginia Burton, yalnızca 6 yaşındayken annesi nedeniyle uyuşturucu ile tanışıyor. 12 yaşına geldiğinde sentetik uyuşturucu madde kullanan kadın, 14 yaşına geldiğinde ise hızlandırılmış eğitim programlarına dahil olarak hayatını kurtarmak istiyor. Ancak uyuşturucu, bu kadının peşini bırakmıyor ve bugün 48 yaşında olan kadının hayatının büyük bir bölümü, ne yazık ki demir parmaklıklar ardında geçiyor. Ancak geçtiğimiz yıllarda, bu kadının hayatı tamamen değişiyor.

Burton’un 2005 yılında çekilmiş bir fotoğrafı

Virginia Ginny Burton

Hayatının ilk yıllarını oldukça zorlu koşullar altında geçiren kadın, 2005 yılına geldiğimizde yakayı ele veriyor. Yukarıdaki fotoğraf, kadının polislerce gözaltına alındıktan sonra çekilmiş halini gösteriyor. O yıllarda hapse atılan kadın, 2012 yılına geldiğimizde 3 çocuk sahibi bir anne haline geliyor. Bu evsiz anne, o yıllarda da suça bulaşıyor, ABD hükümeti çocuklarına el koyuyor. Ancak Burton’un uyuşturucu hikayesi, ne yazık ki bir türlü sona ermiyor.

Virginia Burton, aldığı ani bir kararla hayatının bu şekilde devam edemeyeceğini anlıyor. Bunun üzerine yeniden eğitim hayatına başlayan kadın, Washington Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi’nden mezun olmayı başarıyor. Hayatının bu hale geleceğine kendisinin bile inanmadığını söyleyen Burton, bir gün bir parkta kullandığı uyuşturucu yüzünden öleceğini düşünürken bu hale geldiğini ifade ediyor.

Geçmişin uyuşturucu bağımlısı, şimdilerde böyle görünüyor

Virginia Burton

29, 28 ve 15 yaşlarında olan üç çocuğa sahip olan kadın, çocukları küçükken onun ayaklarına sarıldığını, o yıllarda bugünleri hayat etmenin imkansız olduğunu söylüyor. Çünkü Burton, o yıllarda mutfağa her girişinde uyuşturucu kullanırmış ve çocukları da buna engel olmak için, annelerinin mutfağa gitmesini engellemeye çalışırlarmış. Düşünün, ne kadar da zor bir psikoloji…

Artık üniversite mezunu ve çalışan bir anne olarak hayatını sürdüren Virginia Burton, kendisi gibi olan sayısız insan olduğunu, onlara ilham olmak istediğini ifade ediyor. Yarının ne getireceğini kimsenin bilmediğini ifade eden Burton, bugünden başlanması gerektiğini savunuyor. Özellikle de gençlere bir tavsiyede bulunan 48 yaşındaki kadın, kimsenin kendini harcatmaması gerektiğini belirtiyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.