Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Uzun Zamandır Beklenen The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android İçin Yayınlandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Uzun Zamandır Beklenen The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android İçin Yayınlandı

Uzun Zamandır Beklenen The Witcher: Monster Slayer, iOS ve Android İçin Yayınlandı

The Witcher hayranları, mobil platforma gelecek yeni oyun The Witcher: Monster Slayer’ın haberini yaklaşık 1 yıl önce almıştı. Witcher dünyasını sevenleri bir hayli heyecanlandıran bu haber sonunda gerçek oldu ve Spokko tarafından geliştirilen bu oyun, nihayet mobil platformlar için yayınlandı.

Bir nevi Pokemon: Go’ya benzeyen bu oyun, artık hem Google Play Market hem de App Store üzerinden indirilebilir. The Witcher: Monster Slayer, 28 Temmuz’a kadar oyuna giriş yapanlara bir de canavarları keserken ekstra EXP almalarını sağlayacak Kaer Morhen kılıcı hediye ediyor.

Sokakları tek tek gezerecek canavar kovalamaya hazır olun

the witcher monster slayer

Geçtiğimiz ağustos ayında sizlerle The Witcher için konum tabanlı mobil bir oyunun geleceğini açıklamıştık. Yapımcılığını ve yayıncılığını CDP’ye ait Spokko’nun üstlendiği oyun, nihayet hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde piyasaya sürüldü. 

Oyundaki amaç, tıpkı Pokemon: Go’da olduğu gibi gezerek canavar öldürmek. The Witcher: Monster Slayer’da sokakları tek tek dolaşarak bulabileceğiniz canavarları bazen öldürüp bazen kovalayarak tam bir canavar avcısı moduna geçeceksiniz. AR tabanlı bu oyun, aynı zamanda 28 Temmuz’a kadar giriş yapanlara Kaer Morhen’in çelik kılıcını hediye ediyor. Bu kılıç sayesinde canavarları keserken normale göre %10 daha fazla EXP elde edebilirsiniz.

The Witcher: Monster Slayer’ı indirmek için aşağıdaki bağlantıkları kullanabilirsiniz: 

The Witcher: Monster SlayerİNDİR The Witcher: Monster SlayerİNDİR sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.