Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Windows 11’in Android’i Kıskandıracak Dokunmatik Ekran Özelliklerini Gösteren Video

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Windows 11'in Android'i Kıskandıracak Dokunmatik Ekran Özelliklerini Gösteren Video

Windows 11'in Android'i Kıskandıracak Dokunmatik Ekran Özelliklerini Gösteren Video

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Microsoft, geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği sunum ile yeni nesil işletim sistemi Windows 11’i resmen duyurdu. Windows 11, tasarım olarak daha çok ‘Windows 10 buçuk’ izlenimi uyandırsa da Microsoft, işletim sistemini dokunmatik ekranlar için ciddi şekilde optimize etmiş durumda.

Microsoft, yeni nesil işletim sisteminin dokunmatik ekranlarda nasıl bir deneyim sunduğunu göstermek için etkinlikten hemen sonraki gün Microsoft Surface YouTube kanalı üzerinden ‘Surface Pro X with Windows 11‘ adında yeni bir video yayınladı. Aslına bakacak olursak söz konusu video, Microsoft’un Windows 10 lansmanında göstermiş olduğu bölümün birebir aynısıydı ancak Microsoft, söz konusu bölümü ayrı bir video olarak da paylaştı.

windows 10 surface pro x

Aslına bakacak olursak Microsoft, ‘dokunmatik ekran uyumlu bir Windows deneyimini’ ilk kez Windows 8’de denemişti ancak o dönem 2’si 1 arada bilgisayarlar pek popüler olmadığından proje deyim yerindeyse elinde patladı. Ancak Windows 11, özellikle yenilenen başlat menüsü, ekran klavyesi, widget menüsü ve diğer tasarım detaylarıyla dokunmatik ekranlara çok daha uyumlu bir işletim sistemi gibi görünüyor.

Microsoft, temiz kurulum yapmak istemeyenlerin 2022’ye kadar Windows 11 ile tanışamayacağını ifade ediyor ki bu, hem klasik bilgisayar kullanıcılarının hem de halihazırda 2’si 1 arada bilgisayar kullanıcılarının yeni nesil işletim sistemi deneyimi için önümüzdeki yıla kadar beklemeleri gerekeceğini gösteriyor. Ancak yeni nesil bilgisayarların Windows 11 ile geleceği söyleniyor.

Surface Pro X’teki Windows 11 kullanımını gösteren video

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.