Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Windows 11’in Resmi Duvar Kağıtları Ortaya Çıktı [Hemen İndirebilirsiniz]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Windows 11'in Resmi Duvar Kağıtları Ortaya Çıktı [Hemen İndirebilirsiniz]

Windows 11'in Resmi Duvar Kağıtları Ortaya Çıktı [Hemen İndirebilirsiniz]

Microsoft, gelecek hafta gerçekleştireceği bir lansman etkinliği ile yeni nesil işletim sistemi Windows 11‘i resmen duyuracak. Ancak söz konusu lansmana 1 hafta kala Windows 11’in ISO dosyası sızdırıldı ve işletim sisteminin kararlı olmayan bir geliştirici sürümü resmen kullanıma açılmış oldu. 

Windows 11, başta Görev Çubuğu ve Başlat Menüsü değişiklikleri olmak üzere pek çok yeniliğe ev sahipliği yapacak. Dahası Microsoft, yeni nesil işletim sistemini tıpkı Windows 10 gibi Windows 7, Windows 8.1 sahiplerine de ücretsiz olarak sunacak. Dolayısı ile Microsoft’un yeni nesil işletim sistemini ek hiçbir ücret ödemeden deneyimleyebileceksiniz.

Windows 11’in varsayılan duvar kağıdı böyle olacak

Windows 11 resmi duvar kağıdı

Microsoft, yeni nesil işletim sistemi ile birlikte yeni duvar kağıtları da sunuyor. Aslında Windows 11’de nasıl duvar kağıtları ile karşılaşabileceğimize dair daha önce bazı konseptler paylaşılmıştı ancak Windows 11’in ortaya çıkmasıyla birlikte bu konseptlerin gerçek duvar kağıtları ile tutarlı olmadığını görmüş olduk.

Windows 11 duvar kağıtları

Microsoft, Windows 11’de masaüstü ve kilit ekranı için farklı duvar kağıdı seçenekleri sunmanın yanı sıra dokunmatik klavye için de bazı arka plan seçenekleri sunuyor. Böylece özellikle dokunmatik bir ekrana sahip olan 2’si 1 arada dizüstü bilgisayarlarda dokunmatik klavyeyi kullanmak çok daha ‘renkli’ hale gelebiliyor.

Windows 11, dokunmatik klavye için arka plan seçenekleri sunacak

Windows 11 dokunmatik klavye arka planı

Microsoft’un Windows 11 için tasarlamış olduğu tüm duvar kağıtlarını tam boyutlu olarak buraya tıklayarak indirebilirsiniz. Söz konusu dosyanın içinde Windows 11’in 4K çözünürlüklü resmi duvar kağıdının yanı sıra alternatif duvar kağıtları, dokunmatik klavye arka planları ve farklı Windows 11 temalarının duvar kağıtları da bulunuyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.