Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

World of Tanks, Deneyimli Tankçılara Ateş Püskürten Bir Detay ile Steam’de Yayınlandı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

World of Tanks, Deneyimli Tankçılara Ateş Püskürten Bir Detay ile Steam'de Yayınlandı

World of Tanks, Deneyimli Tankçılara Ateş Püskürten Bir Detay ile Steam'de Yayınlandı

Tarih ve savaş oyunlarına ilgi duyanların favorileri arasında yer alan World of Tanks, 10 yılı aşkın bir süredir oyunseverlere rekabetçi bir tank savaşı deneyimi sunuyor. Oyun, uzun yıllardır piyasada olmasına ve yüz binlerce aktif oyuncusuyla popülaritesini sürdürmesine rağmen şu ana kadar dünyanın en popüler oyun mağazası olan Steam’de yer almıyordu.

İyi haber şu ki World of Tanks ya da kısaca WoT, bugün itibarıyla Steam’de yayınlandı. Bu sayede yeni oyuncular, yüzlerce tankın zırlarını yarıştırdığı oyuna doğrudan Steam kütüphaneleri üzerinden erişim sağlayabilecekler. Ancak bu durum yalnızca yeni oyuncular için geçerli… Eski oyuncular, oyuna bağlanmak için Wargaming’in kendi istemcisini kullanmaya devam etmek zorundalar.

World of Tanks, Steam’de yayınlandı ama… Sadece yeni oyuncular için

WoT

Evet, ne yazık ki yıllarca oyunu oynayarak geniş bir tank garajına sahip olmuş deneyimli tankçılar, Wargaming hesaplarını Steam hesaplarıyla eşleştirerek oyunu World of Tanks istemcisi yerine Steam istemcisi üzerinden oynayamayacaklar. İşin komik yanı ise iki istemcinin çapraz oyun desteğine sahip olması. Yeni Steam’deki WoT oyuncuları ile Wargaming istemcisinden bağlanan WoT oyuncuları, aynı server üzerinden birlikte oynayabilecekler.

Mevcut World of Tanks hesaplarını Steam ile eşleştiremeyeceklerini öğrenen oyunseverler, oyunun Steam sayfasında bu durumu protesto etmeye başlamış durumdalar. An itibarıyla World of Tanks’in Steam ürün sayfasına giriş yaptığımızda WoT için 859 inceleme yapıldığını ve oyunun “Çoğunlukla Olumsuz” olarak derecelendirildiğini görüyoruz. Wargaming ekibinin bu konuda önümüzdeki dönemde nasıl bir aksiyon alacağını bekleyip göreceğiz.

Bu arada Webtekno’nun artık Discord‘da da yer aldığını da bir kez daha hatırlatalım. World of Tanks dahil oyun sohbetlerine katılmak ve kendinize yeni oyun arkadaşları edinmek için sizleri de Discord kanalımıza bekleriz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.