Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Xiaomi Mi Mix 4, Ekran Altı Kamera ile Geliyor: Bu Yıl Tanıtılması Bekleniyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Mortal Kombat Filminin Nefes Kesen +18 Fragmanı, İzlenme Rekorları Kırdı

Xiaomi Mi Mix 4, Ekran Altı Kamera ile Geliyor: Bu Yıl Tanıtılması Bekleniyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, uzunca süredir yeni bir modelle karşımıza çıkmadığı Mi Mix serisini genişletmeye hazırlanıyor. Uzunca süredir söylentiler olmasına rağmen bir türlü hakkında bilgiye ulaşamadığımız Mi Mix serisinin son üyesi olacak olan Mi Mix 4, ortaya çıkan son haberlere göre çok yakında tanıtılacak.

Son dönemde tasarımına, bazı özelliklerine ve kullanılacak yeni şarj teknolojisine yönelik çeşitli haberlerle gündeme gelen Mi Mix 4 şimdi de tanıtım tarihine yönelik iddialar ile gündeme geldi. Henüz hakkında hiçbir resmi bilgi olmamasına rağmen, Xiaomi’nin Mi Mix 4’ü 2021’in üçüncü çeyreği içerisinde tanıtacağı ifade edildi.

Ekran altı kamera ile gelecek: 

Xiaomi Mi Mix 4

Mi Mix 4’e dair bu bilgiler  Çinli bir kaynak olan My Drivers’ın haberlerine dayandırılıyor. Buna göre Xiaomi, yaz aylarında tanıtmaya hazırlandığı Mi Mix 4’ü bir ekran altı kamera ile getirecek. Bu da telefonun ekran tasarımını çentikten tamamen kurtaracak. Ayrıca Xiaomi’nin Mi Mix 4’te de ince çerçeveli bir tasarım anlayışı ile ilerlediği söyleniyor. Ekrana dair gelen bir diğer bilgi ise telefonun FHD+ ekran ile gelecek olması.

Telefonun bilinen diğer özelliklerine göz attığımızda ise işlemci tarafında yeni nesil amiral gemilerin vazgeçilmezi Snapdragon 888 işlemci ve 120W hızlı şarj desteği ile gelen 4.500 mAh batarya görüyoruz. 

Mi Mix 4’ün Mi 11 ve Mi 11 Ultra ile aynı seviyelerde bir akıllı telefon olacağı düşünlüyor ancak söz konusu fiyat olduğunda şimdilik genel düşünce Mi Mix 4’ün daha yüksek fiyat etiketiyle karşımıza geleceği yönünde.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.