Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Xiaomi Mi Mix 4 İddialara Göre Dünyanın En İyi Hızlı Şarj Teknolojisiyle Gelecek

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Xiaomi Mi Mix 4 İddialara Göre Dünyanın En İyi Hızlı Şarj Teknolojisiyle Gelecek

Xiaomi Mi Mix 4 İddialara Göre Dünyanın En İyi Hızlı Şarj Teknolojisiyle Gelecek

Çin’in güvenilir akıllı telefon sızıntı kaynaklarından bir tanesi olan DSC, Xiaomi’nin bir süredir unutulmaya yüz tutmuş olan Mi Mix serisini yeniden hatırlatacağını iddia etti. DSC’nin Weibo’da yaptığı bir paylaşıma göre şirket, Mi Mix 4 olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefonunu Çin’in sertifika kurumlarına onaylattı. Bu iddia doğru ise Xiaomi’nin bu akıllı telefonu çok yakın bir tarihte duyurabileceğini söyleyebiliriz.

Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi’nin yaklaşan akıllı telefonu, şarj konusunda da tarihte bir ilke sahip olacak. Hatırlayanlarınız olacaktır; Xiaomi bir süre önce 200 watt hızlı şarj desteğini duyurmuştu. İşte bu yüksek hızlı şarj teknolojisinin Mi Mix 4 serisinde kullanılabileceği ifade ediyor. Ancak bazı kaynaklar, bu telefonun 200 watt değil, 120 watt civarında hızlı şarj teknolojisine sahip olacağını, Xiaomi’nin yalnızca rekor kıracak düzeyde bir çalışma yürütebileceğini düşünebiliyorlar.

Xiaomi Mi Mix 4, ekran altı kamerayla gelebilir

Xiaomi Mi Mix 4

Xiaomi, 200 watt hızlı şarj teknolojisini duyurduğu etkinlikte, 120 watt da kablosuz şarj teknolojisinden bahsetmişti. Edinilen bilgiler, bu teknolojinin Mi Mix 4’te tam olarak kullanılamayabileceğini gözler önüne seriyor. Zira Çin’in denetleme kurulları, kablosuz şarj noktasında en fazla 50 watt’a izin veriyor. Kaynaklar ise Xiaomi’nin Mi Mix 4’te kullanacağı kablosuz hızlı şarj teknolojisinin 70 watt civarında olabileceğini söylüyorlar.

Öte yandan, Xiaomi Mi Mix 4’ün ekran altı kamerasıyla geleceği söylentileri de mevcut. Kaynaklar bu söylentiyi, Xiaomi’nin Mi Mix serisindeki tam ekran hayalinin doğal bir sonucu olacağına bağlıyorlar. Ancak Xiaomi, bugüne dek ekran altı kameralarla ilgili bilindik bir çalışma yürütmedi. Aslında diğer teknoloji şirketleri de bu teknolojiyi pek kullanamadılar. Vivo ve ZTE’nin girişimlerinden sonra ön kamerası ekrana gömülmüş olan bir model göremedik. Xiaomi, Mi Mix 4 ile bu durumu değiştirebilir.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.