Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yatırımcı Kişisi Sizi Dürttü: Facebook’un Piyasa Değeri 1 Trilyon Doları Geçti

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yatırımcı Kişisi Sizi Dürttü: Facebook'un Piyasa Değeri 1 Trilyon Doları Geçti

Yatırımcı Kişisi Sizi Dürttü: Facebook'un Piyasa Değeri 1 Trilyon Doları Geçti

Karıştığı tüm skandallara, aldığı tüm eleştirilere rağmen WhatsApp ve Instagram‘dan da aldığı güç ile dünyanın en popüler sosyal medya platformu olmaya devam eden Facebook, ‘trilyonluk şirketler‘ kulübüne katıldı. An itibarıyla hisseleri 355,64 dolar değerden işlem gören Facebook, piyasa değeri açısından 1 trilyon dolar barajını aşmış durumda.

Apple, Microsoft, Amazon ve Alphabet’in (Google) ardından trilyonluk şirket olmayı başaran beşinci teknoloji devi olan Facebook, aslına bakacak olursak 2021 yılı boyunca 1 trilyon dolar barajına doğru yükselişteydi ancak şu ana kadar hep barajın kıyısından döndü.

Facebook logo

Peki Facebook‘un piyasa değeri açısından diğer teknoloji devlerini yakalama ihtimali bulunuyor mu? Amerika’yı tekrardan keşfetmediği sürece kısa vadede bu pek de mümkün görünmüyor. Zira en yakın rakibi olan Google’ın çatı şirketi Alphabet, 1,67 trilyon dolar değere sahipken listedeki diğer şirketlerden Amazon 1,74 trilyon dolar, Microsoft 2,02 trilyon dolar ve Apple 2,25 trilyon dolar piyasa değerine sahip.

Piyasa değeri en yüksek teknoloji şirketleri

Apple – 2,25 trilyon dolar Microsoft – 2,02 trilyon Amazon – 1,74 trilyon dolar Alphabet (Google) – 1,67 trilyon dolar Facebook – 1,01 trilyon dolar sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.