Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yeni Honda Jazz, ‘Bu Bir Şaka Olmalı’ Dedirten Fiyatıyla Türkiye’de Satışa Sunuldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Honda Jazz, 'Bu Bir Şaka Olmalı' Dedirten Fiyatıyla Türkiye'de Satışa Sunuldu

Yeni Honda Jazz, 'Bu Bir Şaka Olmalı' Dedirten Fiyatıyla Türkiye'de Satışa Sunuldu

Japon otomotiv devi Honda’nın B segmentteki popüler hatchback modeli Jazz, tasarımı baştan aşağı güncellenen dördüncü nesliyle Türkiye’de satışa sunuluyor. Fiyatıyla segmentindeki pek çok otomobilin üstünde yer alan yeni Honda Jazz, hibrit motoruyla özellikle şehir içinde düşük yakıt tüketimi vadediyor.

Dördüncü nesil nesil Honda Jazz’ı selefinden ayıran en önemli nokta, çok daha oval tasarım hatlarına sahip olması. Ayrıca siyah tavan seçeneğinin de araca hoş bir hava kattığını söyleyebiliriz. Mevcut gövde yapısı ile Renault Captur’a doğrudan rakip olan araç, sunduğu özellikler ile rakibinin önüne geçecek gibi görünüyor.

honda jazz tasarım

Her şeyden önce, yeni Jazz’ın Türkiye’de tek bir motor seçeneği ile satışa sunulacağını belirtelim. 1,5 litrelik bu benzinli motor, çift elektrik motoruyla destekleniyor. 109 beygir güç, 253 Nm tork üreten araç,  e-CVT şanzımanı ile kolay ve konforlu bir sürüş sunuyor. Bu arada hibrit sistemin yakıt tüketiminde avantaj sağlasa da bagaj hacminde 50 litre kayba neden olduğunu belirtelim.

honda jazz iç

Honda Jazz Türkiye’de Executive ve Crosstar Executive adında iki ayrı donanım paketi ile satışa sunulacak. Ne yazık ki her iki donanım paketi de Türkiye şartlarını düşündüğümüzde pek ulaşılabilir fiyat etiketine sahip değil. Honda Jazz Executive, 310.000 TL fiyata sahipken; Türkiye’de ilk kez satışa sunulan Crosstar Executive, 320.000 TL‘ye satışa sunulacak.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.