Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yeni Yüzüklerin Efendisi Animesi ‘War of the Rohirrim’ Duyuruldu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Yüzüklerin Efendisi Animesi 'War of the Rohirrim' Duyuruldu

Yeni Yüzüklerin Efendisi Animesi 'War of the Rohirrim' Duyuruldu

Yüzüklerin Efendisi hayranları, Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisini heyecanla beklerken bir sürpriz de Warner Bros’tan geldi. Amazon’un hazırladığı Yüzüklerin Efendisi dizisiyle hiçbir bağlantısı olmayacağı belirtilen bu animede, Rohirrim krallığına odaklanacağız.

Bir anime film olacak olan yapım, “Lord of the Rings: War of the Rohirrim” ismiyle sevenlerin karşısına çıkacak. Warner Bros. Animation tarafından hayata geçirilen yapımın yönetmen koltuğunda ise Ghost in Shell (Kabuktaki Hayalet) anime filmi ile tanına Kenji Kamiyama olacak.

Miğfer Dibi’nin kralı:

Helm Hammerhand heykeli

Filmin odak noktasının, Rohan’ın 9. Kralı ve Helm’s Deep (Miğfer Dibi) kalesinin hükümdarı olan Helm Hammerhand olacağı açıklandı. Helm Hammerhand, aslında Yüzüklerin Efendisi serisindeki Kral Théoden’in büyük büyük amcası. Resmi bir açıklama olmamasına rağmen filmde, Rohirrim’in en kudretli hükümdarı olarak bilinen Helm Hammerhand’in hayatının bir kısmının anlatılacağı tahmin ediliyor.

Warner Bros yetkililerinden Carolyn Blackwood ve New Line Cinema yetkilisi Richard Brener, yaptıkları açıklamada “Warner Bros Animasyon ekibiyle Orta Dünya’ya geri dönme geri dönme fırsatı, bir rüyanın gerçekleşmesidir” dedi. 20 yıl önce Yüzüklerin Efendisi üçlemesinde Peter Jackson ile çalışan Phlippa Boyens de bu filmde danışmanlık yaptı.

Hızlı tempolu bir film olacak

Miğfer Dibi

Warner Bros yetkililerinin açıklamasına göre filmin temposu hızlı ve akıcı olacak. Filmdeki karakterleri seslendirecek aktörler henüz seçilmemiş olsa da Yüzüklerin Efendisi hayranları şimdiden heyecanlanmış durumdalar.

Amazon Prime’ın da yüksek bütçeli bir Yüzüklerin Efendisi dizisi yaptığını hatırlatalım. Amazon Prime’ın hazırladığı dizi ise Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit filmlerinde yaşanılan olaylardan binlerce yıl önce geçecek.

Yüzüklerin Efendisi hakkında daha fazla film ya da dizi görmek ister miydiniz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.