Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yeni Zelanda’da Maske ve ve Sosyal Mesafenin Olmadığı 50 Bin Kişilik Konser Düzenlendi [Video]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yeni Zelanda'da Maske ve ve Sosyal Mesafenin Olmadığı 50 Bin Kişilik Konser Düzenlendi [Video]

Yeni Zelanda'da Maske ve ve Sosyal Mesafenin Olmadığı 50 Bin Kişilik Konser Düzenlendi [Video]

Tüm dünyanın COVID-19 pandemisi etkisinin altına girmesinin üzerinden 1 sene geçti. Dünya’nın birçok yerinde yasaklar aynı şekilde devam ederken kimi ülkeler, vaka sayısını azaltıp biraz daha rahatlamış durumda. Yeni vakaların ve ölümlerin bir türlü umut edilen seviyelere düşmediği salgın, hepimizi sevdiğimiz aktivitelerden alıkoymuş durumda.

Bazı ülkeler normal dediğimiz şartlarda yaşamaya oldukça yakın konumdalar. COVID-19’un alt edemediği ülkelerin arasında yer alan Yeni Zelanda, pandemiden haberi yokmuş gibi yaşayabilen vatandaşlarıyla tüm dünyayı kıskandırıyor. İnsanların maskesiz bir şekilde binlerce kişilik konserlere gidebildiği ülkede dün gerçekleşen dev konser, tüm dünyanın ilgisini üzerine çekti.

Sosyal mesafesiz 50 bin kişilik konser 

Dün Yeni Zelanda’da düzenlenen konser, pandemi sürecinde gerçekleşen en büyük toplu etkinlik oldu. Auckland şehrindeki Eden Park Stadyumu’nda gerçekleşen Six60 konserine yaklaşık 50 bin kişi katıldı. Maske takma zorunluluğu ve sosyal mesafe olmayan konser, pandemisiz hayatı özleyen grubu da sevindirdi. 

“Tekrar konserde çalabilecek miyiz bilmiyorduk”

six60 yeni zelanda konseri

50 bin kişiye uzun zaman sonra unutulmaz anlar yaşatan Six60’in solisti Matiu Walters, “Kısıtlama altında olmanın nasıl bir şey olduğunu biliyoruz. Oldukça berbattı. Ve tekrar konserde çalabilecek miyiz bilmiyorduk. Ama birkaç nedenden ötürü burada, Yeni Zelanda’da şanslıyız” ifadeleriyle sevincini dile getirdi. Grubun gitaristi Ji Frayer ise “İnsanların ne kadar heyecanlı olduklarını görmek, dışarıda olmaktan ve canlı müzik duymaktan ve onların acımasız bir yıldan uzaklaştığını görmek harikaydı. Çok özeldi. Normal hayatı özlemişiz” ifadelerinde bulunduğu açıklamasıyla ‘normal’ hayata duyduğu özlemi anlattı. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.