Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

YouTube, Enes Batur’un Yeni Video Yüklemesini 5 Yıllık Bir Video Yüzünden Yasakladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube, Enes Batur'un Yeni Video Yüklemesini 5 Yıllık Bir Video Yüzünden Yasakladı

YouTube, Enes Batur'un Yeni Video Yüklemesini 5 Yıllık Bir Video Yüzünden Yasakladı

Türkiye’de özellikle de çocuklar tarafından sevilen YouTuber’ların başında gelen Enes Batur, YouTube Topluluk Kuralları’nı ihlal etmesi nedeniyle platformdan kısmi olarak banlandı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Enes Batur, 15 milyon abone için hazırladığı videoyu yüklerken 5 yıl önceki bir video nedeniyle uyarı aldığını, söz konusu videoyu yükleyemediğini söyledi.

Enes Batur, bundan 5 yıl önce yüklediği ve bugün video yüklemesine izin veren içeriğin hangisi olduğunu açıklamadı. Ancak konuyla ilgili gerekli girişimleri başlattığını söyleyen Batur, sorunun çözülmesi için elinden geleni yapacağını belirtti. Genç YouTuber, konuyla ilgili olarak takipçilerinden de dua istedi.

Daha önce de benzer şeyler yaşanmıştı

Enes Batur

Enes Batur, YouTube’da ilk kez banlanmıyor. Bundan daha önce de benzer olaylar nedeniyle cezalar alan YouTuber, video paylaşım platformundaki kısıtlamalarını kaldırmayı başarmıştı. O dönemlerde yaşanan yasaklamalar da benzer bir şekilde daha önceki dönemlerde yüklenen videolarla ilgiliydi. Batur, bundan bir yıl önce ise çalıntı videolarının ifşa olması nedeniyle gündem olmuş, YouTube kanalı kapanma tehdidiyle karşı karşıya kalmıştı. YouTuber’ın bu kez söz konusu yasaklamayı kaldırıp kardıramayacağını ise zaman gösterecek.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.