Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

YouTube’un Beyaz Saray İçin 3,9 Milyon ‘Dislike’ Kaldırdığı Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

YouTube'un Beyaz Saray İçin 3,9 Milyon 'Dislike' Kaldırdığı Ortaya Çıktı

YouTube'un Beyaz Saray İçin 3,9 Milyon 'Dislike' Kaldırdığı Ortaya Çıktı

Amerika Birleşik Devletleri devlet başkanlarının Washington’da bulunan resmi devlet konutu olan Beyaz Saray’ın YouTube kanalını anbean takip eden ve istatistiklerini tutan 81m.org, YouTube’un Beyaz Saray YouTube kanalı ile ilgili ilginç bir ‘uygulamasını’ ortaya çıkardı.

Paylaşılan bilgilere göre YouTube, 81m.org kurulduğundan bu yana Beyaz Saray YouTube kanalına gelen 3,9 milyon adet ‘dislike’ kaldırmış durumda. YouTube, Beyaz Saray YouTube kanalından o kadar çok dislike kaldırmış durumda ki kalanlar, silinenlerin neredeyse yarısı kadar.

81m.org

81m.org, Beyaz Saray YouTube kanalında yayınlanan 655 videoya ait istatistikleri sunuyor. Ancak kanalda şu anda yalnızca 427 video bulunuyor. Bir başka deyiş ile 228 video kanaldan kaldırılmış durumda. 

Söz konusu dislike silme uygulamasının Beyaz Saray tarafından mı talep edildiği yoksa YouTube’un fazla dislike alan Beyaz Saray videolarını ‘sevimli’ gösterme çabası mı olduğu bilinmiyor. Sebebi her ne olursa olsun YouTube, Beyaz Saray videolarına gelen ciddi miktarda dislike’ı buharlaştırmış durum. Hangi videodan kaç adet dislike silindiğini buradaki listeden görebilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.