Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Zaman Döngüsü Temalı PS5 Oyunu Deathloop, Bir Kez Daha Ertelendi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Zaman Döngüsü Temalı PS5 Oyunu Deathloop, Bir Kez Daha Ertelendi

Zaman Döngüsü Temalı PS5 Oyunu Deathloop, Bir Kez Daha Ertelendi

PS5’in en çok beklenen oyunlarından olan Deathloop, yakın zamanda yapılan bir açıklamayla tekrar ertelendi. Oyun için ilk etapta 2020’nin sonları çıkış tarihi olarak belirlenmişti. Daha sonra yeni bir açıklamayla 2021 Mayıs’ına ertelenen çıkış tarihi, yakın zamanda daha da ileriye alındı. Yeni açıklamaya göre Deathloop, 14 Eylül’de oyuncularla buluşacak.

Yenilikçi bir aksiyon FPS oyunu olarak anılan Deathloop, ilgi çekici hikayesi ve gelişmiş grafikleriyle oyuncuların dikkatini fazlasıyla toplamıştı. Özellikle PS5 sahiplerinin dört gözle beklediği oyun, birçok etkinlik ve ürün gibi COVID-19 nedeniyle ertelenmek zorunda kaldı.

‘Oyunun kalitesini korumak için ertelemek zorundayız’

Arkane ve Bethesda’nın ortak yapımı olan Deathloop, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamayla ertelendi. Oyunu bekleyenlere özürlerini ileten Arkane ekibinin duyurusunda şu sözler yer aldı:

“Deathloop’un çıkışını 19 Eylül 2021 tarihine erteleme kararı aldık. Ekibimizin Deathloop’a dair tutkularını ve oyunun kalitesini korumaya kendimizi adadık. Arkane’deki herkesin sağlığı için aldığımız kararla hedefimize ulaşmak için fazladan zaman kullanacağız. Bu süreçte eğlenceli, şık ve akıl almaz bir oyun ortaya koyacağız.” Oyun hakkındaki tutku ve hedeflerini dile getiren ekip, bekleyenlere sabırları için teşekkür etti:

“Uzayan bu bekleyiş için özür diliyor, tutku ve heyecanınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Bunlar, sıkı çalışmalarımız ve yaratıcılığımızın ana kaynakları. Yakında Deathloop’tan daha fazla haber vermek için sabırsızlanıyoruz!”

Deathloop resmi oynayış videosu:

Oldukça ilginç bir evrende geçen Deathloop, bugünkü açıklamaya kadar baharın en çok beklenen oyunlarından biriydi. Ancak birçok durumda olduğu gibi bu oyun da pandemiden nasibini aldı. Hayranlara oyunu kusursuz bir şekilde bitirme sözü veren Arkane, başka bir aksilik olmazsa 19 Eylül’de oyunun çıkışını gerçekleştirecek. Böylece suikastçımızın zaman döngüsünden kurtulma macerası başlamış olacak. 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.