Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının Ardından Konuşuyor [CANLI]

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının Ardından Konuşuyor [CANLI]

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısının Ardından Konuşuyor [CANLI]

Üç haftalık aradan sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı kabinesinin toplantısı sona erdi. Son dönemde 30 bin sınırına dayanan vaka sayıları, toplantıya gözlerin dikilmesine neden oldu. Pek çok kişi, koronavirüse karşı önlemlerin geri getirilip getirilmeyeceğini merak ediyordu.

Kabine toplantısının ardından kürsüye geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabinede konuşulan konuları aktardı. Daha önce “Yeni önlem olacak mı?” sorusuna “Konuyu farklı bir yere taşımamız gerek.” yanıtını veren Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde oldu:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Önümüzdeki ay Paris İklim Anlaşması’nı onaylama kararı aldık”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı ardından verdiği basın açıklamasında tüm dünyayı yakından ilgilendiren iklim değişikliği konusuna da değindi. Türkiye’nin bu konuda yürürlüğe girecek planlarının kabul sürecinde olduğunu açıklayan Erdoğan, 2053’te 0 emisyon hedefine ulaşmak için ilgili kurumların eylem planlarını hazırlamaya başladığını açıkladı. Bu planlar, açıklamalara göre ağaçlandırma gibi eylemleri de kapsayarak iklim kriziyle verilen savaşta önemli bir role sahibi olacak.

Detaylar geliyor…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.