Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Yerli Aşının Faz-3 Çalışmaları İçin e-Nabız’da Gönüllü Başvuruları Başladı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Yerli Aşının Faz-3 Çalışmaları İçin e-Nabız'da Gönüllü Başvuruları Başladı

Yerli Aşının Faz-3 Çalışmaları İçin e-Nabız'da Gönüllü Başvuruları Başladı

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Erciyes Universitesi Aşı Araştırma ve Geliştirme Merkezi (ERAGEM) iş birliğinde geliştirilen yerli aşının Faz-3 çalışmaları için gönüllü başvurular e-Nabız üzerinden açıldı.

Nisan ayı sonunda Faz-2 raporlamalarının işlemi tamamlanmıştı. Raporda Covid-19 aşısını olan gönüllülerin %100’ünde antikor oluştuğu bildirilmişti.

Yerli Aşı için e-Nabız üzerinden başvurular açıldı.

e-Nabız sistemi

Sağlık Bakanlığı’nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, Türkiye Sağlık Entütüleri Başkanlığı ve Erciyes Üniversitesi iş birliğinde geliştrilen inaktif Covid-19 aşısının Faz-3 testleri için gönüllü olmak isteyen vatandaşların, e-Nabız sitesinde “Aşı Çalışması için Gönüllü Ol” butonu sayesinde başvuru yapabilecekleri belirtildi.

Yerli aşının Faz-1 çalışmaları 44 gönüllü ile yapılmıştı. Şubat ayında başlayan Faz-2 çalışmalarında ise 250 gönüllünün aşılanması 9 Nisan’da tamamlanmıştı.

E-Nabız sitesine giriş yaptığınızda, ekranda “Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) ve Erciyes Üniversitesi iş birliği ile geliştirilen inaktif COVID-19 aşısının Faz 3 klinik çalışmalarında gönüllü olmak için tıklayınız” yazılı buton ile başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.