Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Samsung, Yeni Odyssey G3, G5 ve G7 (2021) Oyuncu Monitörlerini Duyurdu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Samsung, Yeni Odyssey G3, G5 ve G7 (2021) Oyuncu Monitörlerini Duyurdu

Samsung, Yeni Odyssey G3, G5 ve G7 (2021) Oyuncu Monitörlerini Duyurdu

Geçtiğimiz saatlerde Galaxy M32 olarak isimlendirdiği yeni akıllı telefonunu duyuran Samsung, şimdi de yeni oyuncu monitörlerini tanıttı. Bu tanıtım kapsamında Odyssey serisinin G3, G5 ve G7 isimli modellerini güncellediğini açıklayan şirket, oyunculara çok daha etkileyici bir deneyim sunulacağını ifade ediyor. Peki Samsung’un yeni oyuncu monitörleri, oyun tutkunlarına neler vadediyor?

Samsung’un yeni monitörleri, düz panellere sahipler ve çok yönlü olarak kullanılabiliyorlar. Hatta şirket, bu modellerin birlikte satın alınarak birleştirilebileceğini ifade ediyor. 24 inç ila 28 inç arasında değişen boyutlar, yüksek tazeleme oranları ve 1 ms’lik standart gecikme süreleri, oyunculara pürüzsüz bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Üstelik her üç model de AMD’nin FreeSync teknolojisini desteklerken G5 ve G7’de NVIDIA G-SYNC teknolojisi de yer alıyor.

Karşınızda Samsung’un yeni oyuncu monitörleri

Samsung Odyssey

28 inç büyüklüğüyle dikkat çeken Odyssey G7, şirketin en güçlü oyuncu monitörü olarak karşımıza çıkıyor. 144 Hz tazeleme oranı, 1 ms gecikme süresi ve 4K çözünürlük ile birleştirilmiş NVIDIA G-SYNC desteği, bu monitörü kullanan herhangi bir kişinin oyun bağımlısı olmasına yol açabilir. Monitörün sahip olduğu HDMI 2.1 desteği, bu oyuncu monitörünü yeni nesil oyun konsollarıyla da uyumlu hale getiriyor. Konsol sahipleri, bu bağlantı seçeneği ile 4K 120 Hz görüntü deneyimi yaşayabilecekler.

Odyssey G5’in özelliklerine baktığımızda 165 Hz tazeleme oranı ile QHD çözünürlük görüyoruz. 1 ms gecikme süresine sahip olan monitör hem AMD FreeSync hem de NVIDIA G-SYNC teknolojisi ile kullanıcıları etkileyecek bir deneyim sunuyor. Samsung, bu monitörün Odyssey serisinde HDR10 desteğine sahip olan ilk model olduğunu belirtiyor. Yüksekliği ayarlanabilir standla gelen monitör, oyuncuların en kişiselleştirilmiş deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Son olarak, bu monitör için 27 inç boyut tercihinde bulunabileceğini belirtelim.

Samsung Odyssey

Odyssey G3 ise 24 ya da 27 inç büyüklüklerde satın alınabiliyor. FHD çözünürlük, 144 Hz tazeleme oranı ve 1 ms gecikme süresi, bu monitörün herkes için ideal olduğunu gözler önüne seriyor. AMD FreeSync teknolojisine destek veren monitör, olası görüntü yırtılma sorunlarının da önüne geçmiş oluyor. Tıpkı Odyssey G5’te olduğu gibi Odyssey G3’te de yüksekliği ayarlanabilir bir stand yer alıyor.

Samsung, oyuncular için hazırladığı yeni nesil monitörlerinin fiyatlarına ilişkin bir açıklama yapmadı. Ancak bu monitörler, günün ilerleyen saatlerinde küresel pazarlarda satışa sunulacak. Haliyle ürünlerin fiyatları da birkaç saate açıklanmış olacak. Oldukça güçlü özelliklere sahip olan monitörler, alım gücü yüksek olan oyuncuların favorileri arasına girecek gibi görünüyor.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.