Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bankacılık Devi BBVA’nın İsviçre Kolu, Kripto Para Cüzdanı Çıkarıyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bankacılık Devi BBVA'nın İsviçre Kolu, Kripto Para Cüzdanı Çıkarıyor

Bankacılık Devi BBVA'nın İsviçre Kolu, Kripto Para Cüzdanı Çıkarıyor

Son yıllarda gün geçtikçe popülerleşen kripto paralar, hiçbir merkeze bağlı olmaması ve ülkelerin ekonomik durumlarından etkilenmemesi sebebiyle, yatırımcılar ve finans profesyonelleri tarafından tercih ediliyor. Kripto paralar; işlemlerin hızlı ve düşük ücrette olması, gelecekteki yeri, dijital oluşu gibi sebeplerle de yatırımcılar tarafından ilgi çekici ve cazip görünüyor.

Kripto paraların yaygınlaşması ile birlikte, hangi yatırım araçlarının ve kurumların daha güvenilir olduğu, paraların hangi dijital yollarla saklanabileceği soruları da önem kazandı. Yatırımcılar için önemli olan bu etkenlerin karşılığında birçok banka ve çeşitli finans kuruluşları, kullanıcıların ihtiyacını gidermek için kripto cüzdan hesabı başlattı. BBVA’nın başlattığı New Gen yatırım hesabı, kripto cüzdan özellikleri sunarak kullanıcılarının bu ihtiyacını karşılamayı hedefliyor.

“Güvenli bir biçimde yatırım yapılmasına olanak sağlıyor”

Kripto Cüzdan

İsviçre’nin bankacılık devi BBVA, kripto cüzdan özellikleri sunan dijital yatırım hesabı New Gen’i başlatmaya hazırlanıyor. New Gen dijital yatırım hesabı, kullanıcıların 10.000 dolar, avro ya da İsviçre Frangı cinsi para yatırmalarına imkan sağlayacak. Kullanıcılar aynı zamanda, hizmete erişim gerekliliklerini yerine getirdikten sonra BBVA uygulamasında Bitcoin (BTC) depolama, satın alma ya da satma işlemleri için yeni BBVA cüzdanlarını kullanabilecekler.

Konuya ilişkin açıklama yapan BBVA İsviçre müşteri çözümleri direktörü Javier Rubio, “Yeni hesap, her müşterinin kendi ilgi alanlarına ve ilkelerine uygun olarak, güvenli bir biçimde yatırım yapmalarına olanak sağlıyor.” ifadelerine yer verdi.

Kripto cüzdan nedir?

Kripto paraların yaygınlaşması, depolama ve saklama ihtiyacını da beraberinde getirdi. Sanal ya da dijital cüzdan olarak da bilinen kripto cüzdanlar, son yıllarda önemli bir yatırım aracı haline gelen kripto paraların dijital ortamda muhafaza edilmesini sağlar. Bu cüzdanlar kripto paraları açık veya özel anahtarlar aracılığıyla depolar, saklar ve para transferine olanak sağlar.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.