Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

“Ben de Mağdurum” Diyen Mehmet Aydın, Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

"Ben de Mağdurum" Diyen Mehmet Aydın, Tutuklanma Talebiyle Mahkemeye Sevk Edildi

Geçtiğimiz saatlerde polislere verdiği ilk ifadesi ortaya çıkan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın‘ın emniyetteki işlemlerinin tamamlandığı bildirildi. Öncelikle sağlık kontrolünden geçirilen Tosuncuk, buradan da nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Savcılık, Aydın’ın tutuklanmasını talep ediyor.

Aydın savcılığa sevk edilirken, hakimliğe gönderilen sevk yazısında da Aydın’ın ifadelerinin yeni detaylarına ulaşıldı. Bu sevk yazısında Tosuncuk’un önce yakınlarını kandırdığı ve kendisiyle birlikte hareket etmeleri için onları ikna ettiği belirtildi. İfadesinde de yer aldığı gibi Çiftlik Bank’ın bir oyun olarak tasarlandığının belirtildiği yazıda, işler büyüyünce şirketleşme yoluna gidildiğine değiniliyor.

Çiftlik açılışları göstermelikmiş

Mehmet Aydın

Savcılıktan hakimliğe gönderilen sevk yazısında, Çiftlik Bank oluşumu adı altında açılışları yapılan çiftliklere de değiniliyor. Yazıda yer alan bilgilere göre gösterişli etkinliklerle açılışları yapılan bu çiftlikler, oluşuma daha fazla yatırımcı çekme amacıyla göstermelik olarak yapılmış. Tosuncuk, bu çiftliklerle paraların harcanmadığını, aksine yatırımlara harcandığı izlenimi oluşturarak daha fazla para toplamaya başlamış.

Açık konuşmak gerekirse Aydın’ı artık daha zorlu günlerin bekliyor. Zira Çiftlik Bank’ın mucidi ve kurucu olarak bilinen Aydın, büyük bir ihtimalle tutuklu olarak yargılanacak. Süreç içerisinde neler yaşanacağını ise hep birlikte göreceğiz…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.