Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bill Gates’ten Evliliğine Mal Olan Pedofili Ağı Yöneticisi Hakkında Açıklama

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bill Gates’ten Evliliğine Mal Olan Pedofili Ağı Yöneticisi Hakkında Açıklama

Bill Gates’ten Evliliğine Mal Olan Pedofili Ağı Yöneticisi Hakkında Açıklama

Geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaştığımız bir içeriğimizde, 27 yıldır evli olan Bill ve Melinda Gates çiftinin boşanma sürecinin tamamlandığından ve çiftin resmen ayrıldıklarından bahsetmiş, ikilinin 130 milyar dolarlık serveti nasıl bölüştüğünü anlatmıştık. Şimdi bu konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Microsoft kurucusu Bill Gates, CNN’e verdiği bir demeçte dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Bill ile Melinda Gates çiftinin neden ayrıldığı tam olarak bilinmiyor. Ancak ortaya atılan iddialar, Melinda Gates’in ihanet ve Bill Gates ile Jeffrey Epstein isimli milyarder ve pedofili ağı yöneticisi arasındaki ilişki nedeniyle böyle bir olay yaşandığını ortaya koymuştu. CNN’den Anderson Cooper’ın sorularını yanıtlayan milyarder iş insanı, ihanet iddialarıyla ilgili konuşmasa da Jeffrey Epstein ile ilgili önemli bir itirafta bulundu.

Bill Gates Jeffrey Epstein

Bill Gates tarafından yapılan açıklamalarda, Epstein ile olan ilişkisinin devasa bir hata olduğu ifade edildi. Epstein ile ilişkisinin temelde çıkara bağlı olduğunu ifade eden Bill Gates, Melinda Gates ile kurdukları vakıf için bağış toplayacağını söylediği için onunla defalarca yemek yediğini ancak bunların gerçek olmadığını anladığında ilişkisini kestiğini belirtti.

Bilmeyenler için; Jeffrey Epstein’in oldukça kirli bir geçmişi var. İlk kez 2008 yılında gündemi sarsan bir soruşturmanın parçası olan Epstein, reşit olmayan kız çocuklarına cinsel istismarda bulunarak onları dilimiz varmasa da “pazarlayan” bir ekibi yönetiyordu. O dönem savcılarla anlaşarak paçayı sıyıran Epstein, 2019 yılında yine aynı meseleden dolayı soruşturma geçirdi. Polisler tarafından hücreye atılan milyarder, daha sonra kendini asarak intihar etti. Daha doğrusu, bunun bir intihar olduğu açıklandı…

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.