Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bir Kez Girince Başından Kalkamayacağınız Slither.io ve Benzeri En Başarılı 11 IO Oyunu

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir Kez Girince Başından Kalkamayacağınız Slither.io ve Benzeri En Başarılı 11 IO Oyunu

Bir Kez Girince Başından Kalkamayacağınız Slither.io ve Benzeri En Başarılı 11 IO Oyunu

Küçük ve tarayıcı tabanlı mini IO oyunları, Twitch yayıncıları ve House of Cards isimli dizide bir bölümdeki ürün yerleştirmesi ile gün geçtikçe daha da popüler oluyor. Sitelerin .io uzantıları İngiliz Hint Okyanusu Toprakları anlamına geliyor. Ancak ilk popüler IO oyunu olan Agar.io’dan sonra uzantı oldukça popüler bir seçim haline geldi.

IO oyunlarının tercih edilmelerinin en büyük sebebi hızlı ve erişilebilir olmaları. Bu tarayıcı tabanlı oyunlar en kötü bilgisayarlarda bile oynanabiliyor. Bilgisayarınızda yer açmadan anında oynayıp anında kapatabileceğiniz IO oyunları, kısa süreli oyalanmak için tasarlanıyorlar. Mantık olarak Battle Royale oyunlarına benzeyen IO oyunlarının çoğunda küçük balık büyük balığı yiyor.

Slither.io ve Benzeri En İyi IO Oyunları

Agar.io Slither.io Diep.io Gats.io Brutal.io Gartic.io Warbot.io Zombs.io Deeeep.io Flappyroyale.io Krunker.io

IO oyunlarının öncüsü: Agar.io

Agar.io

IO oyunlarının büyük dedesi olan Agar.io, bir petri kabının üzerinde yer alan mikropların davranışlarından ilham alıyor. Küçük bir nokta olarak başladığınız oyunda sizden küçükleri yiyerek en büyük nokta olmaya çalışıyorsunuz. Ünlü House of Cards dizisinde de küçük göndermelerle bu oyun oynanıyor. Viral sansasyonlar yaratan Agar.io’da sizi yiyebilecek daha büyük oyunculardan kaçarken sizden küçükleri yemeye çalışıyorsunuz.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Klasik yılan oyununu andıran Slither.io

Slither.io

Slither.io’da oyuncular boyut ve puan olarak büyümek için haritanın etrafında kayarak yiyecekleri tüketmeye çalışıyorlar. Nokia 3310’dan aşina olduğumuz klasik yılan oyunundan ilham alan Slither.io’da yılanların kafası başka bir yılanın gövdesiyle çarpıştığında oyuncular eleniyor. Bu mekanik de oyuncuların aniden yön değiştirmesine ya da dikkatsiz oyuncuları tuzağa düşürmek için etrafta dolanmasına sebep oluyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Kare ve yuvarlaklarla FPS: Diep.io

Diep.io

Diep.io’da oyuncular engelleri ve düşmanları yok ederek puan toplamak ve kendi makinelerine seviye kazandırmak için tanklarını kontrol ediyorlar. Tarayıcı tabancı bir oyun olmasına rağmen Diep.io’da makul düzeyde bir yükseltme sistemi, tankınızı özelleştirme seçenekleri ve keskin nişancı yükseltmeleri bulunuyor.

Sadece IO oyun mantığında olmayan Diep.io, herkese açık oyunlardan takım savaşlarına ve çok daha fazla oyun moduna sahip bir oyun.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Silah ve zırhlarınızı seçebileceğiniz Gats.io

Gats.io

Gats.io, oyuncuların silahlarını ve zırhlarını seçtikten sonra dar bariyer ve geçitlerden oluşan bir labirentte savaşmalarını sağlıyor. Klasik bir FPS oyununun üstten bakılan versiyonu olan Gats.io’da her silah kendi avantajlarını ve dezavantajlarını getiriyor. Oyuncular aynı zamanda zırhlarını seçerken yüksek hareket hızı ve koruma arasında da seçim yapmak zorunda kalıyor. Oyalanmak ve zaman geçirmek için oldukça eğlenceli bir oyun olan Gats.io, oyuncularına ölüm maçı ve kontrol noktası modları ile oyunda çeşitlilik sağlıyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Nispeten zor mekaniği ile Brutal.io

Brutal.io

Brutal.io, oyuncuların kendilerine bağlı toplarını haritadaki diğer yiyecekleri toplayarak büyütmesinin ardından, topları diğer oyunculara atarak onları yok etmeyi hedefleyen bir oyun. Oyunda topunuz siz yiyecek yedikçe büyüyecek, böylece topunuzu attığınız zaman düşmanlarınız daha fazla hasar alacak. Listedeki diğer oyunlara nazaran biraz daha zor bir mekaniğe sahip olan Brutal.io, eğlenceli ve farklı bir oyun.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Çiz bakalım tarzı bir oyun: Gartic.io

Gartic.io

Birçok IO oyunundaki büyüğün küçüğü yediği ya da düşmanlarınızı yok etmenizi isteyen oyunların aksine, Gartic.io çok tatlı bir oyun. Listedeki diğer oyunlardaki mekaniklerin bulunmadığı oyunda oyuncular sıra sıra kendilerine gelen kelimeyi çiziyor, diğer oyuncular da bunu tahmin etmeye çalışıyorlar. Gartic.io, puanlamayı kendisi yapıyor ve oyuncularına farklı dil seçeneklerinde oyun odaları sunarak seçilen dilde oyun oynanmasına izin veriyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

IO savaş oyunu Warbot.io

Warbot.io

Listedeki ve internetteki çoğu IO oyunu 2D. Ancak bu IO oyunlarının sadece 2 boyutlu olacağı anlamına gelmiyor. Warbot.io, yüksek hızlı bağlantıları olmayan oyuncular için yükleme sürelerini yavaşlatıyor.

Warbot, fare imleci ve WASD tuşları ile oynanan ve yukarıdan aşağıya bakılan bir nişancı oyunu. Oyunda oyuncular savaş alanında ilerliyor, düşman ateşinden kaçmaya çalışıyor ve skor tablosunda üst sıralara çıkmaya çalışıyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Zombili hayatta kalma IO oyunu Zombs.io

Zombs.io

Zombs.io, oyunculara üslerini ve savunmalarını kurarken, kaynak toplarken, kalabalık zombi gruplarını savuştururken harika bir zombili hayatta kalma oyunu sunuyor. Genelde büyüğün küçüğü yediği oyunlar olan IO oyunlarının zombili bu versiyonunda zombilerden kaçarak hayatta kalmaya çalışıyorsunuz.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Denizin derinliklerini keşfedebileceğiniz Deeeep.io

Deeeep.io

Deeeep.io, yiyecek toplarken ve denizin derinliklerini ve sığlıklarını keşfederken çeşitli balık ve hayvan formlarına dönüşmenizi sağlayan bir IO oyunu. Oyunda farklı biyomlar için optimize edilmiş her hayvan kendi formu ve yetenekleri ile geliyor. Deeeep.io’yu diğer PVP tarzı .io oyunlarında olduğu gibi agresif bir şekilde oynayabilir veya çatışmalardan kaçınabilir ve sadece formların her birinin yeteneklerini keşfedip deneyebilirsiniz.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Hyper casual’ın öncüsünden bir IO: Flappyroyale.io

Flappyroyale.io

Flappy Bird, hyper casual mobil oyunlarının popülerleşmesini sağlayan öncü oyunlardan biri. Ancak ne yazık ki artık App Store ve Google Play’de bulunmuyor. Ancak Flappy Bird’ün Battle Royale versiyonu FlappyRoyale.io, Flappy Bird özleminizi bastırmanıza yardımcı olabilir.

Diğer 99 kuşa karşı yarışacağınız bu oyunda mümkün olduğunca çok sayıda yeşil boru geçmeniz gerekiyor. Oyunun geliştiricileri, sitelerinde çoğu oyuncunun ilk iki boruyu geçemediğini söylüyor. Bu da oyuncular için challenge yaratan bir durum. Oyun hem tarayıcıda hem de iOS ve Android cihazlarda oynanabiliyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

Roblox benzeri bir IO Krunker.io

Krunker.io

Warbot gibi Krunker.io da 3 boyutlu bir IO oyunu. Oyuncularına gerçekçi bir derinlik sunan Krunker.io, erişilebilir bir nişancı oyunu oluşturmak için Call of Duty, Minecraft ve Roblox’tan bazı öğeler ödünç alan bir FPS oyunu. Krunker’da CS:GO’dan alışkın olduğumuz bunny-hop’ları yapabilir ve hareketli bir şekilde düşmanlarınızla savaşabilirsiniz.

Krunker’ı oldukça yoğun bir oyuncu tabanı var. Böylece boş lobilere katılma konusunda herhangi bir sorun çıkmadan oyununuza başlayabiliyorsunuz. Her zamanki CoD tarzı oyun modlarının yanı sıra Krunker’da parkur, Simon Says ve Prop Hunt gibi baze modları destekleyen sunucular da bulunuyor.

Oyunu buradan oynayabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.