Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Bir YouTuber, Bisikletini Tron Filmini Andıracak Şekilde Modifiye Etti

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Bir YouTuber, Bisikletini Tron Filmini Andıracak Şekilde Modifiye Etti

Bir YouTuber, Bisikletini Tron Filmini Andıracak Şekilde Modifiye Etti

Daha önce yaptığı dev teker scooter ve görünmez tekerli bisiklet videolarıyla adından söz ettiren YouTuber ‘The Q’, yine bir bisikleti ilginç bir şekilde modifiye etti. Bisikletin çerçevesiyle ve tekerlekleriyle bir süre uğraşan The Q, bilim kurgu filmi Tron: Legacy’den çıkmış gibi görünen bir bisiklet elde etti.

The Q, yaptığı kesme biçme işlemlerinden sonra bisikletin jant göbeğini tekerleklerden ayırdı. Önceki videoda jant göbeği şeffaf hale getirilmişti. Bu sefer jant göbeği tamamen ortadan kaldırıldı.

İşte The Q’nun bisikletini Tron motosikletine çevirdiği video:

Normalde bisikletlerde tekerleğin dönebilmesi için jant göbeğine monte edilmiş olması gerekiyor. Aksi takdirde tekerlek, dönebilecek şekilde bisiklet çerçevesine bağlanamıyor. Ayrıca çoğu bisikletin frenleri de yine bu jant göbeklerinde bulunuyor. Yani gidip çubuklarla desteklenmeyen, jant göbeksiz bir tekerlek alıp bisikletinize takarsanız; bisikleti sürmeniz imkansız. Ancak “elime alet edevatımı alır, biraz zaman harcarım” derseniz, sizin de tekerleri sadece lastikten oluşuyor gibi görünen bir bisikletiniz olabilir.

The Q, bunu gerçekleştirebilmek için öncelikle kendine uygun boyutta jantlar yaptı. Destek olmadan sağlam kalabilen bu geniş jantları bisikletin çerçevesine oturtmak içinse çerçeveye ek bir eklem taktı. Fren kablolarını yeni yerlerine takıp, zincirleri asıl yerlerine yerleştirip jantları boyadıktan sonra bisiklet hazır oldu. Sürüşü ne kadar rahattır ve bisiklet bu şekilde uzun süre dayanır mı bilmiyoruz, ancak videoda görebileceğiniz test sürüşü oldukça başarılı geçti.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.