Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Borsa Uygulamalarına İhtiyaç Bırakmayan Türkçe Destekli İlk Kripto Para Cüzdanı: Coin98 Nedir, Avantajları Neler?

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Borsa Uygulamalarına İhtiyaç Bırakmayan Türkçe Destekli İlk Kripto Para Cüzdanı: Coin98 Nedir, Avantajları Neler?

Borsa Uygulamalarına İhtiyaç Bırakmayan Türkçe Destekli İlk Kripto Para Cüzdanı: Coin98 Nedir, Avantajları Neler?

Kripto para kullanıcılarının en önemli sorunu, sahip oldukları dijital varlığı güvenle korumak. Soğuk cüzdanlar bu konuda her ne kadar elimizi kolaylaştırsa da onları kaybetmek, şifrelerini unutmak da aslında bir risk teşkil ediyor. Merkeziyetsiz finans (De-Fi) sistemleri üzerine yoğunlaşan Coin98 Labs, bir süredir Coin98 cüzdanı ile hizmet veriyor. Şimdi de Türkçe dil desteği ile Coin98 cüzdanı Türkiye’deki kullanıcılara sundular. 

Kullanıcılarına çok zincirli (multi-chain) veya çok kaynaklı dijital varlıkları depolamak, yönetmek veya trade etme imkanı sunan Türkçe destekli Coin98 cüzdanı, bütün anahtar bilgilerinin kullanıcı tarafında muhafaza edildiği bir cüzdan. Yani tüm bilgiler, internete aktarılmadan saklanıyor. Ayrıca sunduğu özellikler sayesinde tek bir uygulama ile tüm kripto para portföyünüzü kontrol etmeniz mümkün hale geliyor.

Coin98 cüzdanı nedir?

coi98 cüzdan

Coin98 cüzdan, Coin98 Labs tarafından geliştirilen ve mobil uygulama aracılığı ile kripto paralarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza izin veren kripto para cüzdanıdır. Cüzdan şifreleriniz uygulama sayesinde telefonunuzda internet ortamındaki tehditlerden korunur.

Coin98 cüzdanının desteklediği blok zincirleri

BTC,  ETH,  TOMO,  Tron,  Binance Smart Chain,  Heco,  Near,  Avalanche,  Solana,  Polkadot,  Kusama,  Binance Chain,  Celo,  Polygon Cosmos 

Elbette bunlar haricinde daha pek çok blok zincirini destekleyen Coin98 cüzdan, geliştirici ekibin çalışmaları tamamlanınca yayınlanacak X sürümü ile birlikte Band, Kava, ThorChain, Terra, Fantom ve Persistence blok zincirlerine de destek verecek.

Coin98 cüzdanı ile neler yapılabilir, hangi özellikleri sunuyor?

coin98 özellikleri

Dijital varlıklar depolanabilir, gönderilebilir veya yatırılabilir: 7000 binden fazla token veya kripto para için 22 farklı blok zincirinde depolama imkanı sunar, İşlem ücretlerinde optimizasyon özelliği sayesinde, transfer ücret ve hızının ayarını kullanıcıya bırakıyor.

Swap (Takas) işlemi: UniSwap, SushiSwap, Pangolin, QuickSwap, PancakeSwap, MDEX ve cross-chain köprüleri gibi otomatik piyasa yapıcı ile uyumludur. Şimdilik cross-chain köprüleri, ERC20 ve SPL, AVAX C-Chain ve AVAX X-Chain, BEP20 & ERC20 ve TRC20 blok zincirleri arasındaki köprüleri desteklemektedir. Böylece BSC, Solana, Tron, Ethereum ve Avalanche blok zincirlerinde takas (swap) sunuyor.

Bunlarla birlikte Coin98 cüzdanı, yukarıda da bahsettiğimi ayarlanabilir işlem ücreti sayesinde kullanıcılara hızlı ve rahat işlem imkanı sunuyor. Diğer taraftan kullanıcılar De-Fi sistemlerine erişim sağlayıp deneyimlerini artırabiliyorlar. Konu hakkındaki daha detaylı bilgiye buradan ulaşmanız mümkün.

Coin98’e entegre olarak sunulan DApp tarayıcısı ne işe yarıyor?

coin98 dapp

Dapp Tarayıcısı, Ethereum, Solana, Fantom, Avalanche, Binance Smart Chain, TomoChain, Polygon ve Near gibi birçok blok zincirinde çalışır. Kullanıcılar DApp’lere erişerek, sahip oldukları diğer cüzdanları diledikleri gibi Coin98 cüzdanlarına bağlayabiliyorlar. DApp hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. 

Coin98, sahip olduğunuz portföyü yönetmenizi kolaylaştırıyor:

Eğer birden fazla borsa ya da platformda kripto paranız varsa, hepsini tek bir yerden kontrol edebiliyorsunuz. Üstelik Coin98 cüzdanı ile portföy oluşturmanın da bir sınırı bulunmuyor. Dilediğiniz kadar portföy oluşturabiliyorsunuz, buradan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

Coin98 cüzdanı, uygulama uygulama dolaşmadan piyasa takibi yapmanızı da sağlıyor:

coin98 piyasa takibi

Kripto para ya da tokenlerin anlık değişimlerini, piyasa dominasyonlarını artık sadece kullandığınız bir borsa uygulamasından kontrol etmenize, olmayan birimin listelenmesini beklemenize gerek yok. Coin98 cüzdanı ile piyasalarda listelenen hemen her birimi yakından takip edebilir, sağlıklı şekilde yatırım kararı alabilirsiniz.

Tabii ki çeşitli avantajların sunulduğu referans programı da mevcut:

coin98 referans programı

Belirli görevleri yaparak puan kazanabileceğiniz X-Point ödül sistemi, aynı zamanda referans kodu ile başka kullanıcıları davet etmenizi de sağlıyor. Topladığınız puanları uygulama içerisindeki X-Store üzerinden harcayabiliyorsunuz. Buradan daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Coin98 cüzdan güvenliği nasıl sağlıyor?

Telefonlarda yer alan TouchID (parmak izi okuyucu), FaceID (yüz tanıma) ya da iris tanıma gibi güvenlik önlemleri ile tüm bilgilerin kontrolü kullanıcıya bırakılıyor. Elbette alınan güvenlik önlemleri bununla sınırlı kalmıyor. 3 adımlı doğrulama protokolü sayesinde Private Key ve PAssphrase kaybetme riskini azaltıyor. Korunan bilgilerin internetten gelecek tehditlere karşı güvenliği “non-custodial” sistemi ile sağlanıyor.

Coin98 cüzdanı aşağıdan indirip kullanmaya başlayabilirsiniz:

Coin98 WalletİNDİR Coin98 WalletİNDİR

Ayrıca Coin98 cüzdan, Türkiye’deki kullanıcılari için 2000 dolar değerinde bir çekiliş gerçekleştirecek:

Çekiliş hakkında daha fazla bilgi almak için buradan Coin98 cüzdanın Türkiye Telegram grubuna katılabilirsiniz.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.