Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Cüzdan Gibi Katlanan Telefon Galaxy Z Flip 3’ün Tüm Detayları, Tanıtıma 1 Ay Kala Ortaya Çıktı

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Cüzdan Gibi Katlanan Telefon Galaxy Z Flip 3’ün Tüm Detayları, Tanıtıma 1 Ay Kala Ortaya Çıktı

Cüzdan Gibi Katlanan Telefon Galaxy Z Flip 3’ün Tüm Detayları, Tanıtıma 1 Ay Kala Ortaya Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, artık her yıl standartlaştığı şekilde bu yıl da yeni katlanabilir akıllı telefonlarıyla karşımıza çıkacak. Bu telefonlar, şirketin ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Z Fold 3 ve diğer akıllı telefonu Galaxy Z Flip 3 olacak. Geçtiğimiz hafta, bu akıllı telefonların seri üretime geçtiklerini öğrenmiştik.

Telefonların ağustos ayında tanıtılması beklenirken telefonlar hakkında yeni bilgiler de bir bir ortaya çıkmaya devam ediyor. Bugünse bu bilgilerin en büyüğü ve kapsamlısı yayınlandı. GizNext tarafından paylaşılan bilgiler, Samsung Galaxy Z Flip 3’ün özelliklerini, renklerini, render görüntülerini, tanıtım tarihini, fiyatını ve daha birçok detayı ortaya koydu. Gelin, yeni göreceğimiz katlanabilir telefona yakından bakalım:

İsim neden Galaxy Z Flip 2 değil de Galaxy Z Flip 3?

galaxy z flip 3

Samsung, ilk katlanabilir telefonu Galaxy Fold’un aksine dikeylemesine katlanan Galaxy Z Flip’i Şubat 2020’de çıkarmıştı. Geçtiğimiz yıl çıkarılan Galaxy Fold’sa Galaxy Fold 2 ismini taşıyordu. Sırayla gidilecek olsaydı, Galaxy Z Flip’in bu seneki modelinin ismi Galaxy Z Flip 2 olmalıydı. Fakat ismin böyle olmamasının arkasında basit bir neden yatıyor:

Samsung, Galaxy Z Flip’in 5G destekli modelini Galaxy Z Flip 2 olarak kabul etti. Dolayısıyla yeni model de şirketin üçüncü Z Flip modeli olacak ve ‘3’ numarayı taşıyacak.

Samsung Galaxy Z Flip 3 renkleri:

katlanabilir telefon galaxy z flip 3

Samsung, aktarılan bilgilere göre bu yıl birçok farklı renk seçeneğini bizlere sunacak. Bunlar şu şekilde olacak:

Dark Green (Koyu yeşil) Light Violet (Açık menekşe) Beige (Bej) Grey (Gri) Black (Siyah) Pink (Pembe) Dark Blue (Koyu mavi) White (Beyaz)

Samsung Galaxy Z Flip 3 özellikleri:

galaxy z flip 3 özellikleri

Samsung Galaxy Z Flip 3, Qualcomm’un şu anki amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 888’e yer verecek. Şirketin geçtiğimiz gün 888+ işlemcisiyse muhtemelen önümüzdeki sene çıkacak modellerde yer alacak. Tabii şu anda kesin bir şey söylemek oldukça zor.

İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888 Ekran: 6,7 inç, FHD+ çözünürlük, 120 Hz tazeleme hızı Batarya: 3.300 mAh, 15 W hızlı şarj RAM: 8 GB Depolama: 128 GB Kamera: Arkada 2 kamera bulunacak, ön kısımda delikli ekranda 1 kamera yer alacak

Tanıtım tarihi ve fiyatı:

galaxy z flip 3 fiyatı

Samsung Galaxy Z Flip 3’ün tanıtımının 3 Ağustos’ta yapılması bekleniyor. Telefonun fiyatıysa geçtiğimiz yılki modelden bir tık daha pahalı olacak. İlk Galaxy Z Flip, 1.360 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüşken yeni modelin 1.400 dolarlık fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Türkiye fiyatı hakkındaysa şu anda bir yorum yapmak erken olur. Zira dolar kuru Şubat 2020’de 6 TL seviyelerindeydi ve o model 13.499 TL’lik fiyatla satışa sunulmuştu. Günümüzdeyse dolar/TL 8,73’e tırmanmış durumda.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.