Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

Dünyanın En Güçlü Pikabı Hennessey Mammoth 1000 TRX Yolları Yara Yara Geliyor

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Dünyanın En Güçlü Pikabı Hennessey Mammoth 1000 TRX Yolları Yara Yara Geliyor

Dünyanın En Güçlü Pikabı Hennessey Mammoth 1000 TRX Yolları Yara Yara Geliyor

Son model araçların performansla donatıldığı araçlara meraklı olanların ilgi odağı, Texas merkezli modifiye merkezi Hennessey, otomobillere ve kamyonetlere etkileyici güç, kontrol ve konfor dokunuşları yapmasıyla biliniyor.

Hennessey mühendisleri, son projeleri Hennessey Mammoth 1000 TRX için Ram’in yepyeni 2021 Ram TRX modelini seçtiler. Mühendisler, hâlihazıpda 702 beygirlik gücüyle tam bir canavar olan 6.2 litrelik Hellcat V8 motoruna 310 beygirlik ‘ufak’ bir dokunuşta bulunarak ortaya 1,012 beygirlik bir güç çıkardılar.

‘Dünyanın en güçlü pikabını ürettik çünkü üretebiliyoruz’

hennessey mammoth

Şirketin kurucusu John Hennessey,  yaptığı açıklamada, “Ram TRX halihazırda herhangi bir araç üreticisinin üretmiş olduğu en yüksek beygir gücüne sahip pikap; bu nedenle performansımız, stilimiz ve arazi geliştirmelerimiz bunu satın alabileceğiniz en sağlam pikap haline getiriyor. Dünyanın en güçlü pikabını ürettik; çünkü üretebiliyoruz.” sözlerine yer verdi.

Yapılan performans geliştirmeleriyle aracın yalnızca beygir gücü artmıyor tabii; Mammoth 1000 TRX’in tork gücü de 1313 nm’ye çıkarak aracın 0’dan 100’e çıkış süresini yalnızca 3.2 saniyeye düşürüyor. Bu süre, piyasadaki bazı spor araçların sunduğu rakamlarla aynı hatta bazılarından daha iyi denebilecek kadar kısa.

3 buçuk tonluk bu canavar, tahmin edileceği üzere bir hayli yüksek bir fiyata satılacak. Üretimine başlanan Hennessey Mammoth 1000 TRX, ABD’de 150,000 dolarlık bir fiyat etiketi taşıyacak. Özel tamponlar, LED farlar ve stoplar, 35 veya 37 inçlik off-road lastikleri, 20 inçlik 10 kollu jantlar, Hennessey ve Mammoth logoları ve elektronik açılır kapanır basamaklar bulunduran Stage 1 veya Stage 2 offroad paketleri de fiyata sırasıyla 14,950 ve 19,950 dolar olarak eklenecek.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.