Sıradaki içerik:

Gaziantep LoL Solo Q Turnuvası Başvuruları Başladı

e
sv

E3 2021’de Duyurulan ve Game Pass’e Geleceği Açıklanan Tüm Oyunlar

avatar

admin

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Geleceği Açıklanan Tüm Oyunlar

E3 2021'de Duyurulan ve Game Pass'e Geleceği Açıklanan Tüm Oyunlar

Dünyanın en fazla takip edilen oyun stüdyolarından biri olan Bethesda ile birlikte E3 2021’de şaşaalı bir etkinlik düzenleyen Microsoft, yalnızca yepyeni oyunlarını oyunseverlere duyurmakla kalmadı, ayrıca PlayStation’a karşı en büyük kozlarından biri olan Game Pass‘in de gücüne güç kattı.

Windows PC, Xbox Cloud Gaming , Xbox One ve Xbox Series X/S kullanıcıları için halihazırda 100’den fazla oyun sunmakta olan Game Pass için E3 2021 sırasında yepyeni oyunlar duyuruldu. Üstelik Game Pass için oyun duyurusunda bulunan tek şirket Microsoft da değildi.

game pass oyunlar

Tüm E3 etkinliklerini takip etmek, Game Pass’e gelecek oyunları tek tek akılda tutmak oyunseverler için hem zahmetli hem de gereksiz bir iş. Bu nedenle E3 2021’de Game Pass için hangi yeni oyunların duyurulduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki listeyi incelemeniz yeterli olacaktır…

E3 2021’de Game Pass’e geleceği açıklanan oyunlar

Yakuza: Like a Dragon Back 4 Blood Starfield Contraband STALKER 2 Somerville Halo Infinite Hades A Plague Tale Requiem Slime Rancher 2 Party Animals Psychonauts 2 Shredders Atomic Heart Replaced Grounded: The Shroom and Doom update Eiyuden Chronicle Rising Eiyuden Chronicle Hundred Heroes The Ascent Age of Empires 4 The Outer Worlds 2 Microsoft Flight Simulator Forza Horizon 5 Among Us Dungeons & Dragons: Dark Alliance Twelve Minutes Anacrusis Scorn Aragami 2 Sable Hello Neighbor 2 The Gunk Redfall

Bu arada bilmeyenler için; Microsoft’un EA ile oyun kütüphanesi anlaşması bulunduğunu da belirtelim. Bu anlaşma sayesinde Game Pass PC ve Game Pass Ultimate aboneleri, Game Pass’in kendi oyun kütüphanesine ek olarak EA Play kütüphanesine de erişim sağlayabiliyorlar.

sizlere sonteknolojiler.com farkıyla sunulmuştur

  • Site İçi Yorumlar

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.